Aktywne Wpisy

nutsheell +21
Co mam zrobić, jak chce wziąć ślub, a nie mam świadków?
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach

odgrzybiacz +36

Mogę to wygooglać i wtedy być może zrozumiem, ale może chciałbyś poświęcić swój czas i napisać jak krowie na rowie o co chodzi z:
Market cap działa na takiej zasadzie, ze czym więcej pieniędzy jest wkładane w kryptowalute, tym bardziej zwiększa się on, czyli czyli czym większy market cap tym więcej kasy siedzi w danym tokenie, ma
Liquidity Burned - w skrócie, liquidity zostało spalone, nikt nie ma dostępu do liquidity czyli płynności. Z każdej transakcji część idzie do puli płynności i dzięki temu trudniej zachwiać kursem. Jeżeli ktoś ma dostęp do liquidity może je wyciągnąć i wtedy wszyscy zostają z okrągłym gównem. Jak szukasz shita musi mieć albo Liquidity Burned albo Locked.
Ownership Renounced - nikt nie może ingerować w kontrakt czyli zmieniać zasad coina w
Komentarz usunięty przez autora
@inXe : a jak sprawdzić jakie liquidity ma BTC? Bo tam wahania kursów są duże. Chyba, że duże to znaczy w okolicach 100% :)
ze zrozumieniem tego mam problem, bo przecież żeby kupić to ktoś musi sprzedać i odwrotnie. Więc zawsze liczba kupionych do sprzedanych jest
@inXe: a to co to za ustrojstwo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora