Wpis z mikrobloga

Ale mam z Was bekę wykopowi inwestorzy. Od momentu gdy w październiku podrzuciłem Wam #jasmy, coin zrobił ponad 500% w miesiąc. Jeżeli nie sprzedaliście, to zamknijcie mordy, ze coin spadł i straciliście kasę, bo żaden zwrot Was w takim wypadku nie zadowoli.

Tydzień temu dokupiłem Jasmy za 100.000 PLN (tak, sto tysięcy złotych) a Wy dostaliście kolejną szansę na dokupienie po tak śmiesznej cenie.

Wasze zachowanie i narzekanie to dokładnie to, czego chcą od was grubasy i rynek. Większość z Was jak tylko zejdzie z haka wyczyści się z inwestycji i odkupi po $0.5 jak zobaczy kolejny 200% price action.

Każdy oczekiwał pompy na krypto - nie wyszło, korekta, ale nic się nie zmieniło, klasyczne czyszczenie ulicy i odkupywanie od tych niecierpliwych.

Tyle ode mnie. A Ci co hodlują i nie narzekają - piona.

#kryptowaluty
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PiterLyncz: Mam, kupiłeś zdechłego coina który miał swoje 5 minut ale to koniec, PARTNERSHIPS meme już nie działa, bull run się kończy i skończysz jak bagholderzy Ambrosusa w poprzedniego peaku
  • Odpowiedz
o czym ty mówisz? Jakie 5 minut? Jaki bull run? Ty wiesz w ogóle o co chodzi w Jasmy?

@PiterLyncz: No właśnie o co chodzi w Jasmy i jaka jest tego użyteczność? Od początku shillowania na tagu zadawałem to pytanie wielokrotnie i nigdy nie dostałem odpowiedzi.
  • Odpowiedz
@Corona_Beerus: Jasmy będzie przechowywać Twoje dane osobowe w blockchainie, będziesz mógł nimi zarządzać dokładnie tak jak chcesz a jak ktoś Ci narzuca.

Wobec coraz większego rozwoju IoT i korzystania z internetu na coraz większej ilości urządzeń, bezpieczeństwo danych osobowych oraz zarządzenie nimi według mnie będzie kluczem w kolejnych latach.
I tutaj mamy firmy zajmujące się data democracy oraz IoT.
  • Odpowiedz
@PiterLyncz: Ok czy nie było/są już podobne projekty?
A dwa czy Jasmy ma służyć to płacenia żeby te dane móc przechować bo dalej tego nie napisałeś do czego ma służyć token, tylko że dane będzie mógł przechowywać w blockchainie. Z tego co wiem to nawet i w BTC i ETH można zapisać różnego rodzaju dane.
  • Odpowiedz
@Corona_Beerus: zgodnie ze stanowiskiem i whitepaperem Jasmy, Ty będziesz mógł sprzedać swoje dane komuś a nie płacić za ich przechowywanie.

2 dni temu Jasmy uruchomiło oprogramowanie PC SECURE. Jak to będzie działać? Nie wiem, jestem bardzo ciekawy, ale jesteśmy dopiero w pierwszej z czterech faz.
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: no wiesz safemoon, dogecoin, dogebonk to memecoiny łamane przez scamy. A takie Jasmy czy Hero ludzie wierzą i są w stanie za nie zginąć xd, a niczym się to nie różni od scamu. Więc pytam może o czymś nie wiem, bo może będzie jakaś funkcja tej monety określona w smartkontrakcie której nie ma żaden inny coin.
  • Odpowiedz
to po co w ogole jakiekolwiek tokeny, za wszystko płaćmy usdt. Albo nie, po co usdt, za wszystko płaćmy dolarami, przecież tether też pobiera jakieś opłaty!!!!1111
  • Odpowiedz