Aktywne Wpisy
colezka +285
#fredikamionka
Figa Maczipa poszukiwana
Figa Maczipa poszukiwana
źródło: temp_file7881210147480870923
Pobierz
Witam wszystkich serdecznie w tę piątkową noc.
źródło: temp_file7384781755921187889
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file7881210147480870923
Pobierz
źródło: temp_file7384781755921187889
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Tydzień temu dokupiłem Jasmy za 100.000 PLN (tak, sto tysięcy złotych) a Wy dostaliście kolejną szansę na dokupienie po tak śmiesznej cenie.
Wasze zachowanie i narzekanie to dokładnie to, czego chcą od was grubasy i rynek. Większość z Was jak tylko zejdzie z haka wyczyści się z inwestycji i odkupi po $0.5 jak zobaczy kolejny 200% price action.
Każdy oczekiwał pompy na krypto - nie wyszło, korekta, ale nic się nie zmieniło, klasyczne czyszczenie ulicy i odkupywanie od tych niecierpliwych.
Tyle ode mnie. A Ci co hodlują i nie narzekają - piona.
#kryptowaluty
źródło: comment_1639750549yZGyezfni4yOVKeX2SgL8h.jpg
Pobierz@PiterLyncz: dzisiaj miałbyś w tej cenie 2x więcej tokenów, to musi bardzo boleć.
@PiterLyncz: No właśnie o co chodzi w Jasmy i jaka jest tego użyteczność? Od początku shillowania na tagu zadawałem to pytanie wielokrotnie i nigdy nie dostałem odpowiedzi.
Wobec coraz większego rozwoju IoT i korzystania z internetu na coraz większej ilości urządzeń, bezpieczeństwo danych osobowych oraz zarządzenie nimi według mnie będzie kluczem w kolejnych latach.
I tutaj mamy firmy zajmujące się data democracy oraz IoT.
A dwa czy Jasmy ma służyć to płacenia żeby te dane móc przechować bo dalej tego nie napisałeś do czego ma służyć token, tylko że dane będzie mógł przechowywać w blockchainie. Z tego co wiem to nawet i w BTC i ETH można zapisać różnego rodzaju dane.
2 dni temu Jasmy uruchomiło oprogramowanie PC SECURE. Jak to będzie działać? Nie wiem, jestem bardzo ciekawy, ale jesteśmy dopiero w pierwszej z czterech faz.