Ale mam z Was bekę wykopowi inwestorzy. Od momentu gdy w październiku podrzuciłem Wam #jasmy, coin zrobił ponad 500% w miesiąc. Jeżeli nie sprzedaliście, to zamknijcie mordy, ze coin spadł i straciliście kasę, bo żaden zwrot Was w takim wypadku nie zadowoli.
Tydzień temu dokupiłem Jasmy za 100.000 PLN (tak, sto tysięcy złotych) a Wy dostaliście kolejną szansę na dokupienie po tak śmiesznej cenie.
Wasze zachowanie i narzekanie to dokładnie to, czego chcą od was grubasy i rynek. Większość z Was jak tylko zejdzie z haka wyczyści się z inwestycji i odkupi po $0.5 jak zobaczy kolejny 200% price action.
Każdy oczekiwał pompy na krypto - nie wyszło, korekta, ale nic się nie zmieniło, klasyczne czyszczenie ulicy i odkupywanie od tych niecierpliwych.
Tyle ode mnie. A Ci co hodlują i nie narzekają - piona.
@PiterLyncz: Mam, kupiłeś zdechłego coina który miał swoje 5 minut ale to koniec, PARTNERSHIPS meme już nie działa, bull run się kończy i skończysz jak bagholderzy Ambrosusa w poprzedniego peaku
o czym ty mówisz? Jakie 5 minut? Jaki bull run? Ty wiesz w ogóle o co chodzi w Jasmy?
@PiterLyncz: No właśnie o co chodzi w Jasmy i jaka jest tego użyteczność? Od początku shillowania na tagu zadawałem to pytanie wielokrotnie i nigdy nie dostałem odpowiedzi.
@Corona_Beerus: Jasmy będzie przechowywać Twoje dane osobowe w blockchainie, będziesz mógł nimi zarządzać dokładnie tak jak chcesz a jak ktoś Ci narzuca.
Wobec coraz większego rozwoju IoT i korzystania z internetu na coraz większej ilości urządzeń, bezpieczeństwo danych osobowych oraz zarządzenie nimi według mnie będzie kluczem w kolejnych latach. I tutaj mamy firmy zajmujące się data democracy oraz IoT.
@PiterLyncz: Ok czy nie było/są już podobne projekty? A dwa czy Jasmy ma służyć to płacenia żeby te dane móc przechować bo dalej tego nie napisałeś do czego ma służyć token, tylko że dane będzie mógł przechowywać w blockchainie. Z tego co wiem to nawet i w BTC i ETH można zapisać różnego rodzaju dane.
@Corona_Beerus: zgodnie ze stanowiskiem i whitepaperem Jasmy, Ty będziesz mógł sprzedać swoje dane komuś a nie płacić za ich przechowywanie.
2 dni temu Jasmy uruchomiło oprogramowanie PC SECURE. Jak to będzie działać? Nie wiem, jestem bardzo ciekawy, ale jesteśmy dopiero w pierwszej z czterech faz.
@WhiskeyIHaze: no wiesz safemoon, dogecoin, dogebonk to memecoiny łamane przez scamy. A takie Jasmy czy Hero ludzie wierzą i są w stanie za nie zginąć xd, a niczym się to nie różni od scamu. Więc pytam może o czymś nie wiem, bo może będzie jakaś funkcja tej monety określona w smartkontrakcie której nie ma żaden inny coin.
to po co w ogole jakiekolwiek tokeny, za wszystko płaćmy usdt. Albo nie, po co usdt, za wszystko płaćmy dolarami, przecież tether też pobiera jakieś opłaty!!!!1111
Tydzień temu dokupiłem Jasmy za 100.000 PLN (tak, sto tysięcy złotych) a Wy dostaliście kolejną szansę na dokupienie po tak śmiesznej cenie.
Wasze zachowanie i narzekanie to dokładnie to, czego chcą od was grubasy i rynek. Większość z Was jak tylko zejdzie z haka wyczyści się z inwestycji i odkupi po $0.5 jak zobaczy kolejny 200% price action.
Każdy oczekiwał pompy na krypto - nie wyszło, korekta, ale nic się nie zmieniło, klasyczne czyszczenie ulicy i odkupywanie od tych niecierpliwych.
Tyle ode mnie. A Ci co hodlują i nie narzekają - piona.
#kryptowaluty
źródło: comment_1639750549yZGyezfni4yOVKeX2SgL8h.jpg
Pobierz@PiterLyncz: dzisiaj miałbyś w tej cenie 2x więcej tokenów, to musi bardzo boleć.
@PiterLyncz: No właśnie o co chodzi w Jasmy i jaka jest tego użyteczność? Od początku shillowania na tagu zadawałem to pytanie wielokrotnie i nigdy nie dostałem odpowiedzi.
Wobec coraz większego rozwoju IoT i korzystania z internetu na coraz większej ilości urządzeń, bezpieczeństwo danych osobowych oraz zarządzenie nimi według mnie będzie kluczem w kolejnych latach.
I tutaj mamy firmy zajmujące się data democracy oraz IoT.
A dwa czy Jasmy ma służyć to płacenia żeby te dane móc przechować bo dalej tego nie napisałeś do czego ma służyć token, tylko że dane będzie mógł przechowywać w blockchainie. Z tego co wiem to nawet i w BTC i ETH można zapisać różnego rodzaju dane.
2 dni temu Jasmy uruchomiło oprogramowanie PC SECURE. Jak to będzie działać? Nie wiem, jestem bardzo ciekawy, ale jesteśmy dopiero w pierwszej z czterech faz.