@sipcabej: to ja mam dla ciebie taką propozycję - od dziś wszyscy przestają pytać o szczepionki i dawki. Wszędzie. O szczepieniu wiesz tylko Ty i twój lekarz.
wczoraj rozmawiałem o autach na tt i jakiś szur wtracil w to temat szczepionek xD
@pawelczixd: no oczywiście, przecież to logiczne. Ceny aut, ich konstrukcja, najmniej awaryjne modele i te, które zżera korozja- za wszystko odpowiadają szczepionki.
@sipcabej: ja to jednak najbardziej się boję tego, że niezadowolenie ludzi w związku z pandemią jest tak duże, że w którymś momencie w wielu miejscach na świecie władzę przejmie antynaukowa, szurska "elita"
A Polacy dalej będą gadać, że żyją w państwie z kartonu w którym nic nie działa, jest tylko gorzej i nie da się godnie żyć Chyba dopiero jak to stracimy to docenimy ten rozwój przez ostatnie 35 lat. #polska #gospodarka #ekonomia
#foliarze
#bekazantyszczepionkowcow
#koronawirus
źródło: comment_1640071777qGxAXhObtr2HPRdtxvPhH9.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
@pawelczixd: no oczywiście, przecież to logiczne. Ceny aut, ich konstrukcja, najmniej awaryjne modele i te, które zżera korozja- za wszystko odpowiadają szczepionki.
@YodaMonster: to też ktoś zmyślił? Znalezisko o śmierci 37-letniego pływaka
źródło: comment_164010930240LqgAFWF25aBgjYV9AagQ.jpg
Pobierz