Wpis z mikrobloga

@Jestembogaty: ale ty płytko myślisz, nie różnisz się niczym od fanatycznego lewicowca/prawicowca.
tak żeby było śmieszniej to z wyglądu jestem odpadem i o zgrozo mój wzrost nawet mnie nie zalicza do mężczyzn a mimo tego miałem w życiu pare dziewczyn i nic nie stało na drodze żeby się kiedyś ożenić/założyć własną rodzine. masz na to jakiś wykres?
  • Odpowiedz
@IntoApocalypse: Nostalgia za grami z lat 90’ sugeruje rocznik z lat 80’ i 30+. Generalnie realia lat 90’ i pierwszej dekady XXI wieku i realia np. 2021 r. są kompletnie inne. Kiedyś przed Tinderem i przed liberalizacją obyczajową przeciętny facet miał spore szanse na związki. Dzisiaj szanse są małe i wymaga to dużo większych starań. Spójrz chociażby jak faceci zaczęli o siebie w ostatnich latach dbać. Dzisiaj mydło i woda
  • Odpowiedz
@Blackmore: to pudło z tym wiekiem. i na tinderze da się znaleźć normalnie dziewczynę w przedziale wiekowym 17-21, normalną ale troche ciężko jeśli robi się wszystko żeby być "redflagiem" jak to teraźniejsze kobiety mówią. oczywiście że dzisiaj jest ciężej znaleźć dobrą kobiete ale tak naprawdę incelstwo i napleciarze tabletkarze rozdmuchują problem coraz bardziej i dosłownie laski mają pełne gacie że fajny facet może się okazać zagorzałym wykopowiczem toteż prewencyjnie unikają
  • Odpowiedz
@Jestembogaty: po co mi badania, wstaje wlasnie i ide z zona mieszkanie na swieta szykowac a ty se badaj dalej co tam chcesz

Ps mam 176 a zona 178 lol, jakbym sie sugerowal blackpillem to bym dalej w piwnicy siedzial
  • Odpowiedz