Aktywne Wpisy

rio574 +484
Zachowałem taktycznie na po mistrzostwach i sobie sprawdzę jacy z nich dupni eksperci kurła #mecz
źródło: 1000069711
Pobierz
Dorciqch +142
#ogrodnictwo no dobra moi mili mam update z mojej rabaty z igrzyskami śmierci. Kilka dni po pamiętnym wpisie nie wytrzymałam i wypieliłam wszystko w diabły, bo mi zaczęło zagłuszać piwonie, czosnek i funkie. Z tego towarzystwa zależało mi najbardziej na spokoju dla piwonii. Ale, żeby nie było, że koniec tej historii jest taki smutny, że szlag wszystko trafił, zostawiłam rabatę w spokoju i postanowiłam popatrzeć, co od nowa wybije. No
źródło: Rabata śmierci
Pobierz

Plusujacych zawolam w czerwcu i zobaczymy czy Glapinski mial racje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#inflacja #nieruchomosci #gospodarka
źródło: comment_1640848614drfba2kAD5FfVJpiQnfmN4.jpg
Pobierzźródło: comment_1640849458ThVhZMe54gODwyDTseH50v.jpg
Pobierz@metatrotro: nie, od wypłaty za grudzień w styczniu już się płaci. Tylko wypłata grudnia w grudniu jest na starych zasadach (z odliczeniem zdrowotnej)
@kiedysmialemtubordo: Przecież ta wypowiedź sama w sobie pokazuje jak bardzo glapa jest oderwany od rzeczywistości, jak również świadczy o totalnym braku kompetencji na swoim stanowisku. Gdyby wiedział co mówi, to od stycznia zmierzalibyśmy w kierunku deflacji.
Btw widzę złotówka znowu się umocniła, najwyraźniej rynek się szykuje na podwyżkę.
Czysta matematyka.
P------i jak chca trzymac inflacje pod 10% przez rok
@krytyk__wartosciujacy: swoją drogą, ten zabieg gwarantuje wyższe wpływy do ZUS za 2021 rok. Dam sobie obie ręce uciąć, że nasz szlachetny rząd wykorzysta ten fakt do stworzenia jakiejś historyjki propagandowej na TVP. Na przykład o tym, jaki to stan gospodarki jest fantastyczny bo wpływy do budżetu były takie
Komentarz usunięty przez moderatora