Wpis z mikrobloga

@AnonimoweMirkoWyznania: jesteś zbyt dobrym człowiekiem, kiedy odkryłeś jej zdradę trzeba było ja na kopach wygonić z mieszkania, a nie dawać jej tydzień na wyprowadzkę. To nie z Tobą jest coś nie tak, tylko z nią. Współczuje, ze trafiłeś na taka idiotkę
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Widać związałeś z się z najgorszą kobietą jaką mogłeś osobą narcystyczną i do tego bipolarną. Niestety i ja miałem wątpliwą przyjemność znać podobną kobietę, uwierz mi im dalej jest ona od ciebie tym lepiej dla ciebie, takie kobiety lubią podkopywać wartość i pewność siebie bo to im sprawia przyjemność, w moim przypadku znajomość była krótka a Ty ze swoją męczyłeś się aż 7 lat, mogę ci tylko współczuć (
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania
Nie jesteś dobra dusza, jesteś zwykłą p!zda bez szacunku nie tylko do siebie, ale i swojej własności.
Tydzien na wyprowadzenie sie XD sam bym ją spakował i w---------l za drzwi tego samego dnia bym też wymienił zamki. Jak możesz oczekiwać od kogoś szachnku skoro sam go do siebie nie masz.
  • Odpowiedz
@xprestixo bliska mi osoba X zrobiła trochę podobnie, ale... Klucz oddajesz juz dziś, nie nocujesz juz dziś, masz tydzień na przyjechanie i pozabieranie swoich rzeczy, a co zostanie idzie na śmietnik (albo zostaje dla dzieci)
  • Odpowiedz
@xprestixo 15 lat małżeństwa i wspólne dzieci, ale nie, ta osoba wyprowadziła się tego samego dnia od razu, tylko potem po rzeczy przyjeżdżała. Przynajmniej w tej sytuacji, o której mówię
  • Odpowiedz
OP: Zapomniałem dodać.

To było mieszkanie wynajmowane więc musiałem najpierw poczekać do końca miesiąca (akurat tydzień) i poinformować właściciela że ja będę 100% płacił.

Sam żeby z nią nie siedzieć pojechałem do rodziców.
  • Odpowiedz