Aktywne Wpisy
Technick20 +139
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

annlupin +24
ciekawe co tam uwas
źródło: annlupin45609
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: annlupin45609
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
- kołdrę dokładnie wypierz żeby nie zostało tam nic a nic tego zapachu bo może go to zachęcać do ponownego lania w łóżko
- wydaje mi się że mógł go brzuch po tym maśle boleć, a koty z bólu lubią sobie siknąć nie tam gdzie powinny
- kuwetę czyścić należy jak najczęściej, to tak jak z ludzką toaletą - skończyłeś to spuszczasz wodę, oczywiście jak nie ma nikogo w
1. Kołdra już się pierze mam nadzieje że zdąży wyschnąć bo jutro znajomi przyjeżdżają na nocleg XDDD
2. No możliwe. Jest jakiś sposób jak go oduczyć włażenia na stół i inne miejsca gdzie sobie nie życzę? Kanapa, wyro meblościanaka, biurko czy jakiś kredens to tam pół biedy. No ale stół gdzie się je to przesada. No i mógłby się nie dobierać do michy od psa... Z psami to ja
Komentarz usunięty przez autora
Na co uważać, co robić?- wykastrować, dać jakąś poduszkę/kocyk koło kaloryfera, kupić drapak + jakąś małą zabawkę, coby się nie nudził
Co ile się czyści kuwetę?- całą kuwetę myjemy zazwyczaj podczas wymiany żwirku, co przy jednym kocie następuje średnio raz na 3-4 tygodnie.
Jak wy z tymi
@lentylka: Ja wiem, że znaczy terem. Taka ciekawostka od zoologa BTW. Prawdopodobnie wszystkie ssaki znaczą teren. Według ewolucjonisty z którym kiedyś na ten temat gadałem jest to najprawdopodobniej przystosowanie, które miało pierwotnie ograniczyć konflikty
Taki piach to Ci będzie śmierdzieć zaraz... zainwestuj tą dyszkę/dwie w żwirek betonitowy (jest w lidlu/biedrze), poczujesz różnicę.
Nie jest konieczność, ale może Ci zacząć drapać meble, jak nie będzie miał o co pazurków stępić- możesz też kupić coś takiego- https://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki_dla_kota/kartonowe/99778- w Auchanie można wyhaczyć je jeszcze taniej.
Powodzenia!
@DelicjeSzampanskie: Różowa mówiła, że rano nie widziała żadnej plamy. Ja wstałem półtorej godziny po jej wyjściu. Trochę szybko jak na taką rozpaczliwą tęsknotę
@doznanie: No to to na pewno. Ale jeszcze nic nie wiem. Wciąż liczę że jednak
U nas kot po blatach w kuchni i stołach nie chodzi, próbował, ale szybko załapał że prędzej się zaklaszczemy niż pozwolimy mu tam włazić
Nasza umie podać łapę albo usiąść na komende, można pracować jak z psem ale jest trudniej.