Wpis z mikrobloga

@Panas: nie, ale też to widzę jak przeglądam olx, myślałem że tylko mnie to bawi, jeszcze chyba w tytule ogłoszenia było coś że ciepła woda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 35
@Panas wygląda mi to na manipulacje. Pewnie dalej jest "atutem jest ciepła woda z sieci miejskiej" albo coś w tym stylu, a to już może być atut. Np. Wiele osób nie chce gazu w mieszkaniu
  • Odpowiedz
@Panas: chciałam wpisać to samo co @Patres:
Przecież tu chodzi o to, że i ciepła woda, i ogrzewanie są z sieci. Ludzie nie tylko boją się piecyków na gaz, ale też nie chcą płacić za ogrzewanie prądem. Rozumiem, że ogrzewanie z sieci to u Was oczywistość, a nie żaden atut?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@Panas: słowo klucz "miejskie", więc z czego beka? Gratuluję wyrywania fragmentów zdań, które bez całości brzmią bez sensu xD
  • Odpowiedz
@Panas: No bo to jest atut. Jak zmieniałem mieszkanie to się cieszyłem, że w nowym jest "ciepła woda" (która w rozumieniu potocznym znaczy ciepła z sieci miejskiej), bo w starym miałem piecyk. Podobnie jest z ogrzewaniem miejskim. U mnie na Śląsku wiele jest kamienic/familoków gdzie trzeba palić w piecu, by się ogrzać. Niektórzy patodeweloperzy tak przerabiają kamienicę, że z zewnątrz przypomina nowy budynek, wołają dużo za wynajem, a potem czytasz
  • Odpowiedz