Tytuł:Nim zawisną Autor:Joe Abercrombie Gatunek:fantasy, science fiction Ocena: ★★★★★★★★★☆ ISBN:9788374809269 Tłumacz:Wojciech Szypuła Wydawnictwo:Mag Liczba stron:704 Forma książki:e-book Covid po tygodniu mi trochę odpuscił, więc wróciłem do czytania. Drugi tom Pierwszego Prawa jeszcze lepszy od pierwszego. Nawet Jezal już nie denerwuje ( ͡°͜ʖ͡°)
Przekozacka przygoda. Bardzo podoba mi się sposób w jaki autor przenosi nas do świata bohaterów. Aż człowiek chciałby się tam znaleźć. Mocno polecam. No dobra, czas na ostatni tom.
Średnia ocena z Wykopu: ★★★★★★★★★☆ (8.8 / 10) (5 recenzji) Następne podsumowanie tagu: 2022-03-01 00:00 tag z historią podsumowań » Kategoria książki: inne Liczba stron
Dino zatrudnia muzułmanki, no nie.... tego to już za dużo.
A nie, czekaj. To po prostu polka, która owinięta się czymkolwiek, by się ogrzać, bo najbogatszy człowiek w Polsce nie potrafi zapewnić minimalnej, rozsądnej temperatury w swoich marketach #dino
Tytuł:
Nim zawisnąAutor:
Joe AbercrombieGatunek:
fantasy, science fictionOcena: ★★★★★★★★★☆
ISBN:
9788374809269Tłumacz:
Wojciech SzypułaWydawnictwo:
MagLiczba stron:
704Forma książki:
e-bookCovid po tygodniu mi trochę odpuscił, więc wróciłem do czytania.
Drugi tom Pierwszego Prawa jeszcze lepszy od pierwszego. Nawet Jezal już nie denerwuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przekozacka przygoda. Bardzo podoba mi się sposób w jaki autor przenosi nas do świata bohaterów. Aż człowiek chciałby się tam znaleźć. Mocno polecam.
No dobra, czas na ostatni tom.
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
#bookmeter #fantasybookmeter #sciencefictionbookmeter
źródło: comment_1645099865rNjTZJ35qU6sIsVsBwvfd3.jpg
PobierzŚrednia ocena z Wykopu: ★★★★★★★★★☆ (8.8 / 10) (5 recenzji)
Następne podsumowanie tagu: 2022-03-01 00:00 tag z historią podsumowań »
Kategoria książki: inne
Liczba stron