Aktywne Wpisy

mirko_anonim +8
✨️ Jak poradzić sobie z problemami w związku z osobą chorującą na nerwicę? Ⓘ
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem

Bill_Kilgore +1383
źródło: 1000059447
Pobierz

Tytuł:
Egipcjanin SinuheAutor:
Mika WaltariGatunek:
powieść historycznaOcena: ★★★★★★★★☆☆
ISBN:
9788324584864Wydawnictwo:
KsiążnicaLiczba stron:
656To jedna z tych książek, którą lubię, chociaż nie znoszę głównego bohatera. Pamiętam jak czytałam ją po raz pierwszy, z wypiekami na twarzy przewracając kolejne kartki. Tym razem też tak było, a i wzburzenie kolejnymi decyzjami głównego bohatera pewnie ogarniało mnie w tych samych momentach. Jest tu wszystko, historia Egiptu, miłość i nienawiść, intrygi, brutalność, przyjaźń i zdrada. Specyficzna narracja może nie każdemu przypaść do gustu, mi na początku przeszkadzała.
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
#bookmeter #czytajzwykopem #ksiazki #powieschistorycznabookmeter
źródło: comment_1645264096Bf170AVxE3gEY8Gxo9v9mP.jpg
PobierzŚrednia ocena z Wykopu: ★★★★★★★★★☆ (8.5 / 10) (2 recenzji)
Następne podsumowanie tagu: 2022-03-01 00:00 tag z historią podsumowań »
Kategoria książki: literatura, poeci, gatunki
Liczba stron