Aktywne Wpisy

DarthRegis +238
Never gonna give you up, never gonna let you down
źródło: 568345804_3277212312432587_176385075326835094_n
Pobierz
Dzejkop2399 +1
Powiedzcie mi czy to ja jestem jakiś p------y czy nauczyciele. Zadanie w klasie pierwszej szkoły podstawowej
źródło: 1000011167
Pobierz

- żeby pożyła te 3 lata chociaż,
- łatwość codziennej konserwacji (to mi akurat bardzo pasowało w tej nivonie, że wszystko się bardzo łatwo czyściło i można było jednym, dwoma ruchami wszystko rozłożyć i umyć),
- kawy głównie mleczne - zależy mi na tym, żeby miał możliwość zrobienia mlecznej kawy bez żonglowania kubkami - w tej nivonie dało się tak tylko cappuccino zrobić, ale ono miało spore ograniczenia rozmiarów samej kawy i stosunku kawy do mleka - chcę mieć możliwość zrobienia choćby flat white jednym kliknięciem po uprzednim podstawieniu np. pojemnika z mlekiem,
- jakby czarny był, to by było spoko, ale to coś, do czego dopłacać nie będę.
#ekspresdokawy #agd
Zafajdaniec ma wszystko wraz z americano i trzema różnymi temperaturami wody do zaparzania, czarnej i zielonej (ʘ‿ʘ)
Upewnij mnie tylko, czy to sensowny wybór bo jak coś, to ostatecznie mogę zwrócić jeszcze. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gdybyś pił dwie, trzy różne kawy, bez żadnych specjalnych ustawień, pewnie spokojnie wystarczył by Ci model 300, chociaż nie pamiętam czy ma on wsyp na mieloną.
mogę tym czyścić tego Siemensa z powodzeniem?