Wpis z mikrobloga

805 + 1 = 806

Tytuł: Dług honorowy
Autor: Wojciech Chmielarz
Gatunek: kryminał, sensacja, thriller
Ocena: ★★★★★★★★★
Wydawnictwo: Marginesy
Forma książki: audiobook
Włączyłem te książkę w ciemno jadąc autem i nie czytając nawet opisu.
Jakież było moje zdziwienie jak pochłoneła mnie w ciągu 30 minut. Jakież też było moje kolejne zdziwienie, kiedy usłyszałem w niej sformułowania "chad, przegryw, różowe, blackpill". Pozdrawiam pana Wojciecha, bo jestem przekonany, że ma tutaj konto ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Książka bardzo dobra. Porusza problem który już dawno zauważyłem w naszym wykopowym społeczeństwie. Sekte przegrywów i ich nienawiści do całego swiata, chęć zemsty na ludziach, przez których (w ich rozumowaniu rzecz jasna) ich życie nie jest kolorowe jakby sobie tego życzyli.
Polecam przeczytać, bo naprawde solidna pozycja, zwłaszcza mając tutaj konto i widząc co niektórzy na tym portalu wypisują.

Na pewno nie będzie to ostatnia książka pana Chmielarza, bo bardzo przypadło mi do gustu jego prowadzenie historii.

Wpis dodany za pomocą tego skryptu

#bookmeter #kryminalbookmeter #sensacjabookmeter #thrillerbookmeter
RenkaRenkeMyje - 805 + 1 = 806

Tytuł: Dług honorowy
Autor: Wojciech Chmielarz
Gatune...

źródło: comment_1645706847zkXezVCF8x8733Mpuei0w0.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@RenkaRenkeMyje: Też polecam tą książkę, bardzo ciekawa pozycja. Swoją drogą mogła by nosić tytuł 'Zemsta przegrywow'. Jeśli nie czytałeś to sprawdź pierwszy tom z tym bohaterem - "Prosta sprawa"
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ali3en: Mi osobiście przypadł do gustu główny bohater, a czy ta książka jest lepsza od tamtej to jednak kwestia gustu. Chociaż mi chyba jednak bardziej "Prosta sprawa" siadła. Jako użytkownik tego portalu możesz sam sprawdzić, chociaż by dla incelowego slangu ;)
  • Odpowiedz