Aktywne Wpisy

Mirki. Jaki byście chcieli limit prędkości na autostradzie i ekspresówkach?
A także wasza propozycja prędkości, w innych miejscach: Teren niezabudowany, Teren zabudowany, Strefa zamieszkania itd.
Piszcie w komentarzach?
Moje
A także wasza propozycja prędkości, w innych miejscach: Teren niezabudowany, Teren zabudowany, Strefa zamieszkania itd.
Piszcie w komentarzach?
Moje
źródło: autostradazdjecie
Pobierztwoja propozycja
- 80 km/h lub mniej 3.8% (40)
- 100 km/h 1.1% (12)
- 120 km/h 9.9% (103)
- 130 km/h 6.2% (65)
- 140 km/h 28.3% (295)
- 150 km/h 12.6% (132)
- 160 km/h 14.7% (153)
- 180 km/h 5.7% (59)
- BEZ LIMITU SZYBKOŚCI 17.7% (185)

pasta_alla_carbonara +225
Angielski The Sun to jednak ma doświadczenie w robieniu zdjęć swoim rodakom na zadymach piłkarskich, takich to z przyjemnością pooglądać :D
#wroclaw
#wroclaw
źródło: chelsea-fans-clash-real-betis-998751311
Pobierz

Tytuł:
Dług honorowyAutor:
Wojciech ChmielarzGatunek:
kryminał, sensacja, thrillerOcena: ★★★★★★★★★☆
Wydawnictwo:
MarginesyForma książki:
audiobookWłączyłem te książkę w ciemno jadąc autem i nie czytając nawet opisu.
Jakież było moje zdziwienie jak pochłoneła mnie w ciągu 30 minut. Jakież też było moje kolejne zdziwienie, kiedy usłyszałem w niej sformułowania "chad, przegryw, różowe, blackpill". Pozdrawiam pana Wojciecha, bo jestem przekonany, że ma tutaj konto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Książka bardzo dobra. Porusza problem który już dawno zauważyłem w naszym wykopowym społeczeństwie. Sekte przegrywów i ich nienawiści do całego swiata, chęć zemsty na ludziach, przez których (w ich rozumowaniu rzecz jasna) ich życie nie jest kolorowe jakby sobie tego życzyli.
Polecam przeczytać, bo naprawde solidna pozycja, zwłaszcza mając tutaj konto i widząc co niektórzy na tym portalu wypisują.
Na pewno nie będzie to ostatnia książka pana Chmielarza, bo bardzo przypadło mi do gustu jego prowadzenie historii.
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
#bookmeter #kryminalbookmeter #sensacjabookmeter #thrillerbookmeter
źródło: comment_1645706847zkXezVCF8x8733Mpuei0w0.jpg
PobierzŚrednia ocena z Wykopu: ★★★★★★★★★☆ (9.0 / 10) (1 recenzji)
Następne podsumowanie tagu: 2022-03-01 00:00 tag z historią podsumowań »
W abonamentach: www.legimi.pl
Kategoria książki: kryminał, sensacja