Chłop ma konto od ponad 13 lat na wykopie, opisuje sytuację mówiąc jedynie żeby zachować ostrożność, a cymbały od razu szczekają, że ruska onuca i daj dokumenty, zdjęcia, mandaty, dowód osobisty i odpis aktu urodzenia XD Nikt tu nie j---e uchodźców idioci
UWAGA! To jest miejska legenda. Taką historię słyszałem od kolegi ze Wschodu już 5 lat temu. Wtedy to była wersja, że samobójcy zabierają się przez BlaBlaCar i w trakcie jazdy ciągną kierownicę, żeby zabić siebie i kierowcę.
To, że ta legenda miejska powstała na Wschodzie i OP wpadł na to, żeby ją teraz tu wykorzystać świadczy, że najprawdopodobniej jest on p--------ą ruską onucą.
@ziejo: lepiej zrób jak kolega @barnejflinston radzi, bo nie chcę cię martwić ale możesz bardzo szybko mieć u siebie na chacie służby, jeżeli piszesz to z terytorium polski. wojna informacyjna trwa w pełnym natężeniu a są miejsca gdzie takie przypadki można zgłaszać. skoro powiedziałeś a, powiedz b.
@ziejo: Przejrzałem Twój profil, nie wyglądasz na trolla, ale wciąż Twoja historia wydaje się niespójna, np. to, ze Ukrainka pociągnęła kierownicę w dół.
Jeśli tak zrobiła, to siedząc z prawej strony, pociągnięta w dół kierownica, powinna sprawić, że auto odbiłoby mocno w prawo. Nie piszesz też nic o tym, żeby żona kontrowała i w efekcie tego wpadła do rowu z lewej strony, tylko, ze dziewczyna trzymała kierownicę, to tym bardziej
Ostatnia zmiana w drzewku komentarzy przyniosła sporo emocji i – nie ma co ukrywać – wiele uwag z Waszej strony. Przeczytaliśmy Wasz feedback, zebraliśmy kluczowe zastrzeżenia i zakasaliśmy rękawy, żeby jak najszybciej poprawić to, co najbardziej przeszkadzało w codziennym korzystaniu z serwisu. Dziś wracamy do Was z podsumowaniem - oto co już udało nam się wdrożyć oraz nad czym będziemy pracować w pierwszej kolejności:
Właśnie byłem w biedronce i mam hot tejk na czwartek.
Wbrew temu, co twierdzą jakieś prawaki i ich klakierzy, płacenie gotówką w sklepie nie jest domeną antysystemowców i libertarian, opierających się państwowej kontroli.
Jest domeną starych bab, meneli, robotników płacących o 7 rano za setkę oraz ludzi z wypisanym na twarzy opóźnieniem umysłowym.
Komentarz usunięty przez moderatora
https://bp24.pl/artykul/samochod-w-rowie-miedzy/774380.amp
https://www.wykop.pl/wpis/58846359/258-710-450-258-260-data-donacji-01-07-2021-rodzaj/
@ziejo: Wyglądasz na dobrego mirasa, przykro mi że Cię to spotkało ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Taką historię słyszałem od kolegi ze Wschodu już 5 lat temu.
Wtedy to była wersja, że samobójcy zabierają się przez BlaBlaCar i w trakcie jazdy ciągną kierownicę, żeby zabić siebie i kierowcę.
To, że ta legenda miejska powstała na Wschodzie i OP wpadł na to, żeby ją teraz tu wykorzystać świadczy, że najprawdopodobniej jest on p--------ą ruską onucą.
Jeśli tak zrobiła, to siedząc z prawej strony, pociągnięta w dół kierownica, powinna sprawić, że auto odbiłoby mocno w prawo. Nie piszesz też nic o tym, żeby żona kontrowała i w efekcie tego wpadła do rowu z lewej strony, tylko, ze dziewczyna trzymała kierownicę, to tym bardziej