Tytuł:Głodna Puszcza Autor:Marcin Mortka Gatunek:fantasy, science fiction Ocena: ★★★★★★★☆☆☆ Wydawnictwo:Sine Qua Non Forma książki:audiobook Druga część przygód Kociołka, zdecydowanie ciekawsza niż częśc pierwsza ze względu na rozwinięty wątek fabularny "Złego" i mieszkańców tytułowej Głodnej Puszczy. Książka lekka, przyjemna, okraszona humorem, ogólnie godna kontynuacja.
Średnia ocena z Wykopu: ★★★★★★★☆☆☆ (7.0 / 10) (1 recenzji) Następne podsumowanie tagu: 2022-04-01 00:00 tag z historią podsumowań » W abonamentach:www.legimi.pl Kategoria książki:
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
Tytuł:
Głodna PuszczaAutor:
Marcin MortkaGatunek:
fantasy, science fictionOcena: ★★★★★★★☆☆☆
Wydawnictwo:
Sine Qua NonForma książki:
audiobookDruga część przygód Kociołka, zdecydowanie ciekawsza niż częśc pierwsza ze względu na rozwinięty wątek fabularny "Złego" i mieszkańców tytułowej Głodnej Puszczy. Książka lekka, przyjemna, okraszona humorem, ogólnie godna kontynuacja.
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
#bookmeter #bookmeter #fantasybookmeter #fantastykabookmeter #sciencefictionbookmeter #fantasybookmeter #sciencefictionbookmeter
źródło: comment_1646639280BI130a0qdrq5NqklhAWIww.jpg
PobierzŚrednia ocena z Wykopu: ★★★★★★★☆☆☆ (7.0 / 10) (1 recenzji)
Następne podsumowanie tagu: 2022-04-01 00:00 tag z historią podsumowań »
W abonamentach: www.legimi.pl
Kategoria książki: