Aktywne Wpisy

Mia900 +92
Hej Mireczki, czy jest tu jakiś miły #niebieskipasek chętny do zapoznania? (。◕‿‿◕。)
Lata lecą, samotność doskwiera coraz bardziej, więc spróbuję swojego szczęścia tutaj. To chyba dobry pomysł, bo bardzo chciałabym mieć chłopa wykopka.
Krótko o mnie:
- 28 lvl w tym roku, choć ponoć nie wyglądam na tyle,
- wzrost, ok. 166 cm, brak ulaństwa (staram się zdrowo odżywiać i coś tam ruszać),
- po
Lata lecą, samotność doskwiera coraz bardziej, więc spróbuję swojego szczęścia tutaj. To chyba dobry pomysł, bo bardzo chciałabym mieć chłopa wykopka.
Krótko o mnie:
- 28 lvl w tym roku, choć ponoć nie wyglądam na tyle,
- wzrost, ok. 166 cm, brak ulaństwa (staram się zdrowo odżywiać i coś tam ruszać),
- po

mirko_anonim +42
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Tydzień temu moja dziewczyna miała wieczór panieński swojej przyjaciółki. Przypadkiem (naprawdę - przeglądałem galerię zdjęć, które zrobiłem jej telefonem i trafiłem na materiał video) widziałem urywek filmu jak przyszła panna młoda bawi się przyrodzeniem striptizera męskiego. Dziewczyna wyrwała mi telefon i zaczęła krzyczeć, że przeglądam prywatne materiały. Skonfrontowałem się z nią, a ona powiedziała mi, że owszem w wirze zabawy doszło do takiej sytuacji, ale nic więcej się nie
Tydzień temu moja dziewczyna miała wieczór panieński swojej przyjaciółki. Przypadkiem (naprawdę - przeglądałem galerię zdjęć, które zrobiłem jej telefonem i trafiłem na materiał video) widziałem urywek filmu jak przyszła panna młoda bawi się przyrodzeniem striptizera męskiego. Dziewczyna wyrwała mi telefon i zaczęła krzyczeć, że przeglądam prywatne materiały. Skonfrontowałem się z nią, a ona powiedziała mi, że owszem w wirze zabawy doszło do takiej sytuacji, ale nic więcej się nie

Tytuł:
ZarazaAutor:
Przemysław PiotrowskiGatunek:
kryminał, sensacja, thrillerOcena:
7/10Znowu to zrobili ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Piotrowski wraca z kolejnym tomem cyklu z Igorem Brudnym (lekka beka z nazwiska xD). Ten pan to IMO aktualna polska topka jeśli chodzi o gatunek kryminał, sensacja, thriller. Zaraza to solidne czytadło w stylu i na poziomie wcześniejszych trzech książek serii. Nieco słabsze niż Cherub, ale trochę lepsze niż Matnia i Krew z krwi, które ostatnio napisał w ramach przerwy od Brudnego. Co więcej autor zapowiedział kolejną część tej serii (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) i z pewnością ją przeczytam. Oprócz Chmielarza i Żulczyka polecicie kogoś w tych klimatach?
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
#bookmeter #kryminalbookmeter #sensacjabookmeter #thrillerbookmeter
źródło: comment_1647449399me6Dikn4OVc9ZlUVOeNy1D.jpg
PobierzŚrednia ocena z Wykopu: ★★★★★★★★☆☆ (7.5 / 10) (2 recenzji)
Następne podsumowanie tagu: 2022-04-01 00:00 tag z historią podsumowań »
Kategoria książki: kryminał, sensacja i thriller
Gatunek książki: powieść
Ostatnie recenzje tej książki:
1\. 2021-11-12 - Użytkownik ali3en ocenił na: ★★★★★★★★☆☆ (8.0 / 10) - Wpis »
... zobacz resztę fragmentów recenzji (1) na: upolujksiazke.pl
Podobne książki:
1\. Polowanie na psy