Aktywne Wpisy
#igrzyskabebzonow v8 czas zaczac
https://forms.gle/cRk1hgrinihM6LWVA
1. nalezy wpisywac wage minimum raz na 7 dni, przy dluzszej przerwie wylatujesz
2. kto nie wpoisze wagi wylatuje w p---u a jak wyleci w pierwszych 6 tygodniach to ma bana na kolejne igrzyska
3. nalezy dolaczyc do discorda i zmienic tam nick na wykopowy
https://forms.gle/cRk1hgrinihM6LWVA
1. nalezy wpisywac wage minimum raz na 7 dni, przy dluzszej przerwie wylatujesz
2. kto nie wpoisze wagi wylatuje w p---u a jak wyleci w pierwszych 6 tygodniach to ma bana na kolejne igrzyska
3. nalezy dolaczyc do discorda i zmienic tam nick na wykopowy
Mietek66348 +51
#konfitura Serio, przeraża mnie poziom glorifikowania donosicielstwa. Ludzie, którzy uprzykrzają innym życie, latają z każdym szczegółem jak z raportem i jeszcze są za to chwaleni w jakim świecie to jest normalne?
Konfidentura nigdy nie była czymś godnym podziwu. To nie jest odwaga, to nie jest dbanie o porządek to zwykłe wpieprzanie się w cudze życie i robienie problemów tam, gdzie ich nie trzeba. Najgorsze jest to, że część ludzi robi
Konfidentura nigdy nie była czymś godnym podziwu. To nie jest odwaga, to nie jest dbanie o porządek to zwykłe wpieprzanie się w cudze życie i robienie problemów tam, gdzie ich nie trzeba. Najgorsze jest to, że część ludzi robi

Dziś odebraliśmy interwencyjnie Ritę- młodą suczkę, która była przykuta do łańcucha, zastaliśmy ją w stanie agonalnym. Podobno od około 12 dni nie wstawała... Waży 19kg. Prawidłowa waga dla takiego psa to jakieś 30-36kg.
Sunia odebrana była w asyście policji, zawiadomienie o znęcaniu się jest już złożone.
Rita ma zanik mięśni, jest odwodniona, zagłodzona, nie wypróżniała się od kilku dni, jelita ledwie co pracują... Na skórze również wiele zmian, wyniki badań pokażą pewnie jeszcze więcej.
Wstawiam link do zbiórki, jak tylko ktoś ma ochotę dorzucić grosik, to będę bardzo wdzięczna. Zaznaczam, że pomagamy zwierzakom tylko i wyłącznie z datków. Z góry dziękuję za pomoc, jest mi mega przykro (╯︵╰,)
Zbiórka -> KLIK
#otoziaki - zachęcam do obserwacji, będę wrzucać aktualizacje
#pokazpsa #psy #zwierzaczki #niekupujadoptuj #czestochowa #slask #pomagajzwykopem
źródło: comment_1647805186XYA0UfMlzPLyA0nGoNOdGn.jpg
Pobierz@Niemamwiedzy: U mnie różnie to bywa, ale w stanie agonalnym psa to jeszcze nie widziałam…
@Rozpierpapierduchacz: No nie? Dziwnym trafem odbieramy od pijaków same rasowce…
Komentarz usunięty przez autora