Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +25
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

ugluck +545
źródło: 1000052039
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
To jest zupełnie na odwrót, w Ruby mało kto piszę, jest mnóstwo mnóstwo projektów które trzeba utrzymywac => bardzo duże ssanie na wszelkich midow/seniorow. Np. w python na jedno stanowisko midowe masz 100 zgłoszeń, na jedno stanowisko w Ruby jest to średnio 1.5
Sporo pozycji wymaga być po prostu dobrym coding monkey co produkuje dużo dobrego kodu
Komentarz usunięty przez autora
@zarev: ja mam cringe jak slucham siebie po polsku xD Po prostu nie znosze swojego glosu
Jako mid chcesz jak najszybciej przejąć seniorskie obowiązki, czytaj o system designie, bądź prosktywny i staraj się pracować nad jak najciekawszymi projektami
@Lunatik
Siemanko panowie, mogę podpytać na priv o parę rzeczy do rozwoju ścieżki zawodowej? Obecnie stoje w kropce lekko ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dodam, że raczej chodzi bardziej o początki kariery niż bycie seniorem, ale też nie tak, że chce się wgryźć w branże, bo pracuje już za chwilę rok czasu na stażu w jednym korpo, ale mam zagwozdki od jakiegoś czasu dotyczące projektu
@zarev: zamiast dawać tipy jak być kozakiem w przypadku nr 2 lepiej powiedz