Aktywne Wpisy

Gorące zawalone typem, który przywiózł śmieci do Lidla i się dziwi, że nie chcą mu za to zapłacić xDDD
To jest znak kaucji, jak macie butelkę z nim to wtedy odzyskacie 50 groszy albo 1 zł. Takie butelki są w sprzedaży od dzisiaj - w teorii, bo na razie sklepy wyprzedają zapasy bez tego oznaczenia.
Owszem, w ramach testów do końca września Lidl przyjmował śmieci i płacił 10 groszy od sztuki, ale
To jest znak kaucji, jak macie butelkę z nim to wtedy odzyskacie 50 groszy albo 1 zł. Takie butelki są w sprzedaży od dzisiaj - w teorii, bo na razie sklepy wyprzedają zapasy bez tego oznaczenia.
Owszem, w ramach testów do końca września Lidl przyjmował śmieci i płacił 10 groszy od sztuki, ale
źródło: temp_file4043699005369485722
Pobierz
Kisnę z tych wszystkich wynurzeń ludzi którzy pokazują jacy to nie są odważni i popierają Palestynę a nie Izrael xd przeciez to jest obecnie popieranie najbardziej "current thing" jakie jest mozliwe. Odwaga to jest popierać Izrael.
#izrael
#izrael

Komentarz usunięty przez moderatora
https://www.wykop.pl/link/6617835/facebook-udostepnia-rasistowski-filmik-popierajacy-segregacje-rasowa/
@przeor22
źródło: comment_1650199174QG4leHVKppZirXw1GqfLbp.jpg
PobierzKusiło mnie wrzucenie całego artykułu godzinkę temu, ale uznałem, że skoro wypopki nawet w święta lubią zajadać się propagandowym gównem, to będę miłosierny i nie będę odbierał im tej przyjemności.
Tym bardziej, że już raz obalałem te brednie.
https://www.wykop.pl/wpis/64858521/#comment-229750333
Co w tym dziwnego, że ktoś woli pomagać polskim dzieciom? Czy że artykuły promuje się jako polskie?
Sam z patriotyzmem nie jest mi jakoś super po drodze ale przecież to jest atak na to, że ludzie wolą bardziej dbać o swój kraj niż o inne rejony świata.
Zaś łączenie tego z wojną na Ukrainie gdzie Polacy, ja też, masowo im
Guano Wyborcze ustawicznie potępia kultywowanie i podtrzymywanie polskiej tożsamości narodowej, bo dla Polaka to nacjonalizm, dla Żyda to metafizyka, spotkanie z Najwyższym. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora