Aktywne Wpisy

BlackpillMonster +657
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

sijulejter +323
Wyskakiwać z plusów dla seniora.( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: scaled_20251215_090356
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: scaled_20251215_090356
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
A tak na serio: czy ktoś orientuje się co to za budowa i czy jest to czasem mityczna "chatka w dżungli Miszy" aka "paterowisko" lub jakiś inny budynek?
#autostopemnakoniecswiata #anks #pater i dla zasięgu #raportzpanstwasrodka oraz #raportzakcji
Prędzej czy później wyjdzie o co chodzi.
Może to Dziwisz do czegoś potrzebube, a Miszkin będzie miał tam tylko część.
Im tam wierzyć nie można, nawet nie wiadomo czy ta ziemia jest naprawdę Miszkina tak jak ta inna Prezesa czy to tylko takie gadanie.
źródło: comment_16504470429xwaw3RshgSgrWFWzlzJSc.jpg
Pobierz@theLPD: Tak, o to mi chodzi. Drugi resort lub podobny obiekt. Może pod tym samym logo, może innym. Choć na resort to chyba za małe są te fundamenty, ale co innego miałoby to być? Bo na domek dla Patera to za duże. Może jakaś villa na wynajem?
Przypuszczam, że Misza mógł to nieco rozjaśnić na lajwie, który był, około 4 w
@pelt: dla kogo on niby te lajwy robi o 4 w nocy
nie przepracował zgadza się, ale frajerzy wpłacają i sumkę ma już uzbieraną jestem pewien, 100k minimum wg mnie, może kokosy to nie są jak chce się budować, ale z zerem na koncie na pewno nie jest. przecież on co najmniej 8k ma z patronajta miesięcznie, kiedyś pewnie więcej
źródło: comment_1650450257pza7fzMYmTM7lR8BYWlpR6.jpg
Pobierz@theLPD: Nie mam pojęcia, ale Misza robi więcej lajwów o tej godzinie. ¯\_(ツ)_/¯ Raz jak obudziłem się o tej godzinie to też robił lajwa (innego, niż miałem na myśli we wcześniejszym komentarzu) i miał kilkuset widzów jednocześnie (może ponad 400, dokładnie nie pamiętam). Być może są one dla Polonii spoza Europy (potencjalnych inwestorów tak jak ten jeden z Australii),
Poza tym ci którzy mieszkają w tych krajach wydają się najlepszymi potencjalnymi frajerami do dojenia, bo zarabiają w dolarach ( ͡° ͜ʖ ͡°)