Neuropki przebierające nogami z radości o prewencyjne ocenzurowanie wykładu dr Sławomira Mentzena muszą być onucami i popierać Putina, no nie ma innej opcji.
@Takiseprzecietniak: nic nie zrozumiałem z twojego bełkotu, ale jeśli chciałeś usprawiedliwić kryptoputinowców, którym tęskno do związku radzieckiego, to nie wyszło.
@L3stko: Kasuj jeszcze więcej krytycznych wpisów (o ile jeszcze ktoś normalny chce z tobą gadać), dzięki temu jeszcze lepiej widać jak dzielnie walczysz o wolność słowa (ʘ‿ʘ)
Socjaldemokraci przebierające nogami z radości o prewencyjne ocenzurowanie wykładu Adolfa Hitlera muszą być onucami i popierać Stalina, no nie ma innej opcji.
@Takiseprzecietniak: a to on miał być krytyczny? Wobec kogo? Tak jak napisałem wcześniej, próbowałeś usprawiedliwiać zwolenników cenzury co jest niedopuszczalne. A do tego stosowałeś nieudolne słowotwórstwo, którego nawet nie dało się przeczytać.
@L3stko: Jakiś kuc na uczelni chciał zrobić wykładzik mentena. Władze uczelni zrobiły "co_do_c---a.jpg" i stwierdziły, że nie chcą mentzena u siebie. Wolny ryneczek™. W czym jest problem?
@L3stko: odwołanie to nie ocenzurowanie. Tak działa wolny rynek, przecież o to kuce "walczyły", prawda? Memcen sam sobie jest winny, wystarczyłoby się odciąć od Korwina
#polityka #konfederacja #neurosja
źródło: comment_1651843621BA5nn8ueuLaz2QndcaD6wZ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
@Takiseprzecietniak: a to on miał być krytyczny? Wobec kogo? Tak jak napisałem wcześniej, próbowałeś usprawiedliwiać zwolenników cenzury co jest niedopuszczalne. A do tego stosowałeś nieudolne słowotwórstwo, którego nawet nie dało się przeczytać.
Memcen sam sobie jest winny, wystarczyłoby się odciąć od Korwina
@renkaboga: odwołanie z powodu przekonań prelegenta to cenzura.
@renkaboga: Na państwowej uczelni?( ͡º ͜ʖ͡º)