Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 24
@podomka: przegra kasę, tylko i wyłącznie. Wygrał wiele ważniejszą rzecz - życie w spokoju i zniszczenie osoby, przez którą stracił wszystko. Dziękuję, dobranoc.
  • Odpowiedz
  • 0
@lrllrlrr: Właśnie zauważyłam, ze wykopki już przyzwyczajają się do jego porażki i szukają wyjaśnienia. Wszedł do sadu jako zonobijca, a może wyjsc jako zonobijca gwalciciel. Faktycznie wygrana.
  • Odpowiedz
@podomka: a ty znowu p--------z o czarno-białej pseudorzeczywistosci. Nie ważne czy wygra czy nie. Jest wygranym. Wyprał brudy tak jak powinno się to robić. Wszyscy wiedzą że jego PR jest dobry, a jej zły. Pokazał że ona jest p----------a i jest prowodyrem wszystkiego. Sam wyrok się nie liczy.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@podomka: obrażasz wykopków że głupie itd. a w gruncie rzeczy większość ma w dupie ten proces, a ty się niezdrowo ekscytujesz xd przegra ten, kto nie wygra, istnienie obu tych postaci to ujma dla inteligencji człowieka więc whatever ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
  • 0
@Djelon: Napisałam, ze jest o to oskarżony. Który świadek zeznał, ze widział jak Amber atakuje Deppa? Nazwisko. Ja mogę Ci wymienić z nazwiska świadków, krorzy widzieli jak Depp jest agresywny wobec Amber. Moge Ci podać także świadków, krorzy widzieli siniaki i zeznania lekarzy. To wszystko było już w procesie w uk. Podaj nazwisko tego świadka, inaczej usune te fałszywa informacje.
  • Odpowiedz
  • 0
@Djelon: Może dlatego, ze świadkowie Heard jeszcze nie weszli? Ledwo co obrona Deppa zakończyła swoją czesc. Świadkowie Heard będa zeznawać po 16 maja. Dasz mi w końcu nazwiska tych świadków?
  • Odpowiedz