Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@podomka: nie obchodzi mnie ten proces zupełnie.
Ale sam miałem sprawę w sądzie jako oskarżyciel posiłkowy.
Wynająłem nawet prawnika który był prokuratorem.
I przegrałem.
Z perspektywy czasu myślę że to co było dobre dla mnie niekoniecznie było dobre dla mojego prawnika.
A druga rzecz prawnicy to też ludzie i się mylą. Jak nie przymierzając jeden pan za wschodniej granicy.
  • Odpowiedz
Tak, wielokrotnie. Wklejalam tez dokumenty sądowe, wiec sam możesz sobie znaleźć.

@podomka: Już raz dałem się nabrać i zmarnowałem kupę czasu na szukanie tego. Nie nabiorę się drugi raz. Zamiast się wić jak piskosz po prostu zacytuj tu jeszcze raz. Tylko nie dawaj linku do wyroku, daj z niego cytat.
  • Odpowiedz
@podomka No właśnie czytałem i wyciągnąłem odmienne od Twoich wnioski. Dlatego jeszcze raz proszę zacytuj fragment o którym tak często mówisz. 12 z 14 pobić...
  • Odpowiedz
  • 0
@modeer: No tak, przecież „opinia publiczna” wie lepiej niż wszyscy eksperci xd opinia publiczna była z nim w uk, a mimo to przegrał i stracił wszystkie role. Liczy się wyrok sadu, a nie jakieś dzieciaki i płatne boty.
  • Odpowiedz
@podomka: Ty jesteś jakaś ułomna? Przeczytaj sobie jeszcze raz do której części Twojego komentarza się odnosiłem i zastanów się czy jest tam jakaś wzmianka o jakichś prawnikach czy innych "wpływowych" osobach. Podpowiem: nie ma. I nie zamierzam poświęcić ani chwili na szukanie tego bo mnie to zwyczajnie nie interesuje, a nawet jakbym znalazł to patrząc na Twoje podejście do sprawy natychmiastowo odparłabyś że ta osoba jest zapewne opłacana przez Deppa.
  • Odpowiedz