Aktywne Wpisy
kutasoglu +21
Tak szczerze, to mnie zajebiście wymęczyła ta faza grupowa. Mało ciekawych meczy, gówniane pory, większość meczów o pietruszkę, bo jeszcze 8 drużyn z trzeciego miejsca wchodzi. Ostatnia kolejka zamiast być na żyletki, to niektórzy maja wyjebongo jak Norwedzy. Nie ma nawet walki o miejsce pierwsze w grupie, bo niekoniecznie drabinka ratuje.
Nie wiem. Może tylko ja tak mam, ale dla mnie fazy grupowe to było zawsze takie święto mistrzostw. Dwa zespoły odpadają, dwa
Nie wiem. Może tylko ja tak mam, ale dla mnie fazy grupowe to było zawsze takie święto mistrzostw. Dwa zespoły odpadają, dwa

ukojenie +37
Tysiąc euro miesięcznie obróciło sukces polskiej gospodarki w pył.
#antykapitalizm #kapitalizm #gospodarka #polska #finanse #bekazlibka #januszebiznesu
#antykapitalizm #kapitalizm #gospodarka #polska #finanse #bekazlibka #januszebiznesu
źródło: 1
Pobierz

Pełen raport wraz z metodologią tutaj: https://www.ilga-europe.org/rainboweurope/2022
źródło: comment_1652339669LMeMvBfjdNNS5by6qyoq7D.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: comment_1652340049gpgW2EcjtZy4n6MDB6pYSf.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: comment_1652341382I3xA4bPtTyG5S8cpmPgU5Q.jpg
Pobierz- Dopuszczanie par transseksualnych do posiadania dzieci
- Wprowadzenie praw zakazujących hate crime i hate speach - powodzenia z określaniem takich pojęć i tym aby ich nie nadużywać.
- Brak ograniczeń wiekowych co do legalnej zmiany płci - tutaj nie będe nawet komentował.
- Prawne uznawanie
- Wprowadzenie praw zakazujących hate crime i hate speach - powodzenia z określaniem takich
pojęć i tym aby ich nie nadużywać.
- Brak ograniczeń wiekowych co do legalnej zmiany płci - tutaj nie będe
Bo to czerwone 13% jejku jejku, ale tu musi być strasznie