Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 748
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 127
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Anon2139: Ogólnie jakieś 90% tego obecnego rapu to jest tak samo brzmiące gowno na jedno kopyto, a ten bambus to kwintesencja tej bylejakości
  • Odpowiedz
@Anon2139 kizo to jest jakieś dno, ale kiedyś w krk w forum trafiłem na jego koncert. Gawiedź jaką tam spotkałem mówi wszytko o jego poziomie. 15-20l sebki w bluzach z kołczanami sprawiedliwości albo byczki w obcisłych białych koszulach.... Noo dno xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Anon2139: poza tym że zgadzam się z Tobą odnośnie tego typu muzyki, to miałeś na myśli autotune a nie przester ( ͡° ͜ʖ ͡°)

No i stety czy niestety, to jest muzyka, tak jak rock, blues, jazz czy disco polo. Tylko skierowana do innego typu słuchaczy.
  • Odpowiedz
@Anon2139: Gość tak bełkoce, że nawet ciężko zrozumieć co on tam melorecytuje, bo śpiewem tego nazwać nie można....kluchy ma w gębie i polipy w nosie czy jak?
Może to polskie manele? ;)
Leel00 - @Anon2139: Gość tak bełkoce, że nawet ciężko zrozumieć co on tam melorecytuj...
  • Odpowiedz
Ogólnie jakieś 90% tego obecnego rapu to jest tak samo brzmiące gowno na jedno kopyto, a ten bambus to kwintesencja tej bylejakości

Niedługo was zawołam, żebyście mnie też mogli z----ć, jak ktoś jeszcze by chciał, to niech zostawi plusa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@dzikikubon @bvrvn @Anon2139
  • Odpowiedz