Aktywne Wpisy

ntdc +357
Chiny oficjalnie zakazały dostępu do platformy subskrypcyjnej OnlyFans, przedstawiając ją jako szkodliwy zachodni wpływ podważający moralność i stabilność społeczną. Według Tech in Asia władze określiły serwis jako „zachodnią chorobę” oraz zagrożenie dla kulturowych fundamentów kraju. Decyzja wpisuje się w szerszą kampanię zaostrzania kontroli nad platformami internetowymi i eliminowania treści uznawanych za niepożądane.
Jak podaje The Daily Guardian, urzędnicy nazwali OnlyFans „symbolem zachodniego upadku moralnego” oraz „zachodnim bagnem”, które nie powinno funkcjonować w
Jak podaje The Daily Guardian, urzędnicy nazwali OnlyFans „symbolem zachodniego upadku moralnego” oraz „zachodnim bagnem”, które nie powinno funkcjonować w
źródło: ch
Pobierz
Szczurzeinteresy +98
#gotujzwykopem serniczek zrobiłam
źródło: IMG_7431
Pobierz

- Bluetooth 5.0
- Quick Charge 4
- SDC (co z tego że nie ma AptX skoro przez FM i tak dźwięk traci trochę na jakości)
Pokazuje napięcie baterii w samochodzie przy uruchamianiu. Po dłuższym przytrzymaniu przycisku słuchawki można ustawić częstotliwość kręcąc kółkiem.
Plusy:
- szybkie łączenie z telefonem
- zapamiętuje częstotliwość po ponownym uruchomieniu
- można podpiąć telefon by się ładował. Nie to jak stare ładowarki z 1 amperem.
- dobra jakość dźwięku (ale ..)
Minusy:
- angielski z niewyraźnym chińskim akcentem, gdy telefon łączy się z urządzeniem, i gdy go uruchamiamy.
- niebieski wyświetlacz, którego słabo widać przy pełnym świetle
- zawsze się uruchamia z maksymalną głośnością (poziom 30). Słychać że głośność jest podbita, i traci przez to dużo na jakości - basy są wtedy zbyt mocne, a midy i soprany są słabej jakości. Za każdym razem muszę ściszać - polecam poziom między 22 a 24. W ciągu dnia na pełnym słońcu trzeba głowę schylić by zobaczyć te cyferki na wyświetlaczu. Telefon raczej polecam ustawiać zawsze na 100% głośności, a pożądaną głośność dźwięku sterować radiem samochodowym.
Na częstotliwości, która domyślnie jest ustawiona, 87.50FM, nie słychać takiego szerokiego pasma dźwięku (słychać że ucina wysokie tony) jak wtedy gdy ustawimy na 108.00FM, i raczej to nie jest wina zakłóceń. Zakłóceń prawie nie usłyszy.
Jechałem autem kilkadziesiąt kilometrów koło Tarnowa po wschodniej stronie.
#baseus #transmiter #transmiterfm #gadzety #akcesoriasamochodwe #samochody #radio #bluetooth
źródło: comment_16530499113DLZWpa0Eg7rKMTuShqjfA.jpg
PobierzMyślę że koledzy z tagu się ze mną zgodzą.
Dobrze zbiera przy dużej prędkości? Rozmówcy nie narzekają?
Mój działa nieźle, ale głośność w telefonie musi być mała 50-65%
#elektronika
usunięte, oby nie za późno :)
A głośnością powinno się sterować urządzeniem końcowym.
Ja ustawiam tak, że
telefon na 100%
a urządzenie na 22/30
AAC i OGG są lepsze w zapisie dźwięku przy tej samej wielkości plików. Za to pliki FLAC są za
Więc to telefon posiada taki jakby wbudowany wzmacniacz, gdzie te 80% głośności są tak na prawdę tymi 100% audio, a wszystko powyżej to już ponad 100% i powinny pojawiać się zniekształcenia. W teorii.