W jakim celu stawia się takie bramki co jakąś odległość w szczerym polu?
#pytanie #rower
Czy tylko ja mam takie skojarzenie, widząc ten napis, którego nie chciałbym mieć? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wroclaw
@Little_Juice: masakra.... sądzę że każdy ma to skojarzenie (ಠ‸ಠ) to wejście na jakieś trendy-loftowe osiedle?
@Little_Juice: ja jak to zobaczyłem to myślałem że to jakiś obóz koncentracyjny i zastanawialem się jakie ty możesz mieć skojarzenie którego nie chciałbyś mieć xd
@Little_Juice: ARBEIT MACHT EIGENTUMSWOHNUNG
pokaż spoiler Praca zapewni mieszkanie własnościowe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Little_Juice
Nie pamiętam dobrze bo to ze 2 lata temu czytałem ale któreś osiedle budowane na różańce miało w opisie inwestycji napisane że prestiżowa lokalizacja bo w najbliższej odległości znajduje się stacja diagnostyczna pojazdów i myjnia samochodowa xD
@Little_Juice trochę racji w tych heheszkach jest, choć wydaje mi się, że pamiętam tę bramę jeszcze z czasów gdy była tam Malma, po prostu chcieli odratować oryginalną bramę ale coś nie pykło xD
Btw., wychodzi na to, że dużo ludzi z Różanki to mirki, trzeba uważać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Little_Juice: Bardzo ładne osiedle im wyszło z tej starej kaszarni, ale ceny są z kosmosu XD
@Little_Juice: Co to kurwa ma być? Jakiś niesmaczny pomysł zjebanego młodego developera "hehe, zrobimy osiedle na wzór Auschwitz, będzie fajnie"?
@Little_Juice:
Nie dość, że stalowa brama z napisem, i stare ceglane budynki - to jeszcze w drugą stronę, liternictwo napisu w jakiś sposób kojarzy mi się z cyrylicą, i na pierwszy rzut oka zacząłem czytać "JAO..."
@Little_Juice: o kurwa XD
a ja się zastanawiam, czy ktoś znowu nie podpierdolił napisu znad TEJ bramy i go nie podmienił na inny tym razem
@elukubracja_depresji: Ale to odremontowana zabytkowa brama która tam jest pewnie od 100lat a nie wymysł dewelopera
@kfiatek_na_parapecie: @Little_Juice: to nie jest czasem niedaleko stacji Nadodrze? Gdzieś mi te lofty się rzuciły w oczy, ale od drugiej strony
@Little_Juice: deweloper to Atal, osiedle nazywa się Nowe Miasto Różanka i jest na Różańce, czesci Psiego Pola, wiem bo mieszkam tu ¯\_(ツ)_/¯
@Little_Juice: taki loft style, w sumie tak patrząc na ich www, to ładnie to wygląda, ale brama no stylowo pasuje, ale w Polsce budzi jednak skojarzenia. Z tą bramą, według mnie osiedle szybko otrzyma w lokalnym środowisku nieformalną nazwę :)
za dużo internetu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pilot1123: uważałem na lekcjach historii:-)))
@Little_Juice: Nauczanie zdalne
@kfiatek_na_parapecie: https://maps.app.goo.gl/oibMfeA8WEb78Jbu7 to jest ta brama
Przenieśli ja o tutaj:
https://maps.app.goo.gl/gf3ad5XJQg9VyJp56
w dupie, podstarzały prawiczku
@youngpablo: nie jestem prawiczkiem, a po drugie nie rozumiem skad agresja na pytanie gdzie cos jest, no ale pewnie jak sie ma tak smutne zycie jak ty to latwo mozna kogos takiego wyprowadzic z rownowagi nawet najbanalniejszym pytaniem
To sa #paragonygrozy, a nie jakiestam szaszlyki
#heheszki #stomatologia #dentysta #smiechprzezlzy