Aktywne Wpisy

maciorqa 0
Nie boicie się kupować kluczy w sklepach jak g2a, eneba itd?
Teraz czytam na necie, że taki klucz może pochodzić z nieautoryzowanego źródła i w najgorszym przypadku gra potem może zostać usunięta z biblioteki albo nie działać w Polsce.
Zastanawiam się nad kupnem Gothic Remake na premierę. Cena na steam to 210 zł, a w różnych "kluczykowniach" cena waha się od 130 do 170 zł i nie wiem czy jest sens ryzykować
Teraz czytam na necie, że taki klucz może pochodzić z nieautoryzowanego źródła i w najgorszym przypadku gra potem może zostać usunięta z biblioteki albo nie działać w Polsce.
Zastanawiam się nad kupnem Gothic Remake na premierę. Cena na steam to 210 zł, a w różnych "kluczykowniach" cena waha się od 130 do 170 zł i nie wiem czy jest sens ryzykować

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ewentualnie rozważam jeszcze termolar r r-evolution 1 L
#yerbamate #yerbamatewykopclub
źródło: comment_1654079745zT8V1lLu1pku73gcqfutEj.jpg
Pobierzhttps://www.avans.pl/agd-male/do-kuchni/czajniki/czajnik-xiaomi-mi-smart-kettle-pro?utm_source=Ceneo&utm_medium=cpc&utm_content=378522&utm_campaign=2022-06&utm_term=Czajniki-elektryczne&ceneo_spo=true&ceneo_cid=2c64caa1-cb8e-338b-4063-69fbaa2d60dc
niedawno dostałem to na urodziny i powiem ci, że przygotowanie yerby jest teraz dla mnie dużo szybsze.
- jest tam podziałka więc dokładnie wiem ile