Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@arinkao: Ten ugotowany ryż podejrzanie wygląda. Niby jakiś mało wyrosniety (za krótko gotowany? ale też trochę posklejany jakby był przegotowany. Gotowalas w ryzowarze? Ile wody? Ogólnie wygląda bardzo smacznie, aż zacząłem śniadanie przygotowywać z głodu xD
  • Odpowiedz
@przykra_sprawa ciekawe. Ja jak ją odkryłem podczas pierwszej podróży po Wietnamie to po prostu nie mogłem jej zdzierżyć. A dodawali ja w ogromnych ilościach do wszystkiego (zwłaszcza ulubionych banh mi). Ale potem chwilę mieszkałem w UK. Tam też jej używali, ale w dużo mniejszych ilościach. Tak mi zasmakowała, że to teraz jedna z moich ulubionych przypraw. Za to całe życie nienawidzę pietruszki i koperku.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@arinkao: widzę że jesteś z siebie dumny, ale może powiesz mi z czego? Z tego że dodałeś kurczaka do sosu pomidorowego z carry? Przerost formy nad treścią. Ale przed wykopkami będziesz się chwalił jakiego ty (specjalnie z małej) Tikka masala zrobiłeś.
  • Odpowiedz