Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 192
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Takie protesty są bez sensu, stoją 2h ;) nawet nie potrafią warszawki sparaliżować jak rolnicy ;) nie dość ze jadą samochodami to jeszcze za 3 dni znów będą tankowac ;) zaprotestowali by gdyby przerzucili się na motocykle, rowery, hulajnogi a tak to debile i leniwce. Typowe pokolenie Kaczyńskiego
  • Odpowiedz
@Hrjk: niespecjalnie ( ͡° ͜ʖ ͡°). Po prostu skopiowałem najlepsze "argument" "symetrystów" od protestów ws aborcji i "aborcja" zamieniłem na "paliwo" ( )
  • Odpowiedz
@NoJakNieJakTak @Rejetn @PrankmeisterXD
Ooo Polaczki się zleciały, jak tam w Polsce, abortujecie dojazd do prscy samochodem bo paliwo kosztuje 8 pln a wy zarabiacie 400 eur na miesiąc? No co tam polaczki, pis to prawica i hitler też prawica, i stalin a za komuny było najlepiej heeee polaczki robaczki i p0leczki heee No jak tam hulajnogi kupione? Aaa zapomniałem polacy sami sobie szkodzą i sami siebie nawzajem uciszaja żeby
  • Odpowiedz
@AnalnyRozbojnik ładny nazwa tak swoją drogą. Ale wracając do PiS to nie uważam ich ani za prawicę ani lewicę ani nic innego jak czysty populizm. Ich działania opierają się na sondażach a nie przekonaniach.
  • Odpowiedz
jaka psychoprawica, jak zakaz aborcji wprowadził PiS, partia socjalistyczna, tj gospodarczo i światopoglądowo partia lewicowa? (...) Gospodarczo, że pis jest partia lewicową nie muszę nikomu udowadniac, natomiast światopoglądowo powiecie ze pewnie prawica, skoro kościół, niby obrona rodziny, 500+ i jakieś tam patriotyczne wartości. Otóż ja was wyprowadzę z błędu, na wszystkie rzeczy które wymieniłem pis działa celowo złośliwie jak najgorzej,

@AnalnyRozbojnik: o w mordę, niezłe urojenia XD
  • Odpowiedz