Aktywne Wpisy

Krupier +181
W Szczecinie zamontowano na drodze rowerowej coś w rodzaju progów zwalniających. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to, że zamontowano je w miejscu, w którym rowerzyści mają pierwszeństwo. XD
https://radioszczecin.pl/1,496971,bezpieczniej-na-sciezce-rowerowej-wzdluz-ul-wszy
Czaicie to? Kierujący samochodem wyjeżdżają z drogi wewnętrznej więc włączają się do ruchu czyli muszą ustąpić wszystkim, ale to nie im zamontowano próg zwalniający, a kierującym jadącym po drodze z pierwszeństwem. XD
Przecież
https://radioszczecin.pl/1,496971,bezpieczniej-na-sciezce-rowerowej-wzdluz-ul-wszy
Czaicie to? Kierujący samochodem wyjeżdżają z drogi wewnętrznej więc włączają się do ruchu czyli muszą ustąpić wszystkim, ale to nie im zamontowano próg zwalniający, a kierującym jadącym po drodze z pierwszeństwem. XD
Przecież
źródło: 2025-11-15_176323686310
Pobierz
Kiedyś było tyle dobrych cziperków
Teraz są w sklepach głównie laysy o smaku tektury 10 zł za trzy garści i resztę powietrza
#chipsy #takaprawda
Teraz są w sklepach głównie laysy o smaku tektury 10 zł za trzy garści i resztę powietrza
#chipsy #takaprawda
źródło: temp_file2880674162375584273
Pobierz

Tytuł:
Projekt RieseAutor:
Remigiusz MrózGatunek:
kryminał, sensacja, thrillerOcena: ★★★★★★★★☆☆
ISBN:
9788381958103Wydawnictwo:
FiliaLiczba stron:
480Złapałem ją przy okazji będąc w Lidlu, mimo że zniechęcił mnie wątek COVID-19 zaznaczony już na okładce. Dość niska ocena na lubimyczytac.pl też nie napawała mnie optymizmem, ale ta sytuacja utwierdziła mnie w przekonaniu, że nie warto sugerować się ocenami innych. Dawno nic mnie tak nie wciągnęło, praktycznie przez całą książkę byłem ciekaw co będzie napisane na kolejnej stronie. Fantastyczny wątek równoległych rzeczywistości (ciekawe chociażby alternatywy polityczne przedstawione przez autora), dobrze w to wszystko wkomponował się wątek związany z COVID-19 (nie było to nachalne i na siłę), liczne "oczka" ze strony autora w stronę czytelnika i nawiązania do obecnych czasów w Polsce.
Jedyne co mnie rozczarowało to zakończenie, moim zdaniem autor mógł skończyć rozdział wcześniej.
#bookmeter #czytajzwykopem #kryminalbookmeter #sensacjabookmeter #thrillerbookmeter
źródło: comment_1655035463YJEeY30417RmcaZB7FFqKE.jpg
PobierzŚrednia ocena z Wykopu: ★★★★★★★☆☆☆ (6.3 / 10) (3 recenzji)
Następne podsumowanie tagu: 2022-07-01 00:00 tag z historią podsumowań »
W abonamentach: www.legimi.pl
Kategoria książki: