Aktywne Wpisy
tomasztomasz1234 +258
Zobaczcie jak na zamkniętych grupach lekarze organizują lobbing. Rzecznik Izby lek. Kosikowski sam nie do końca wie, co konkretnie ma być sparaliżowane jak zrobi się limit pensji lekarzy, więc prosi o "amunicję" xDD
Wręcz podziwiam to środowisko, nikt tak bezwzględnie nie broni swoich interesów. Ciągle organizują się, żeby grzać swoje. Całkiem skutecznie, niektórzy nawet na Wykopie łykają jednocześnie bajki o "przeciętnych zarobkach 20-25k" i "kompletnym paraliżu po ograniczeniu pensji do 48k". A
Wręcz podziwiam to środowisko, nikt tak bezwzględnie nie broni swoich interesów. Ciągle organizują się, żeby grzać swoje. Całkiem skutecznie, niektórzy nawet na Wykopie łykają jednocześnie bajki o "przeciętnych zarobkach 20-25k" i "kompletnym paraliżu po ograniczeniu pensji do 48k". A
źródło: rzecznik
Pobierz
MrBeast +176
źródło: G4rRjr2XIAAmwcF
Pobierz

Jako, że zbliżamy się do lata (mimo, że pogoda za oknem w niektórych miejscach kraju na to nie wskazuje), a i na tagu pojawia się coraz więcej pytań o "najlepsze perfumy" na tę porę roku, podsyłam świeżakom, osobom niewtajemniczonym w #perfumowemistrzostwa oraz tym, którzy zdążyli już o nich zapomnieć poradnik i TOP75 najlepszych zapachów na lato, wybranych przez ekspertów i ekspertki z tego tagu już jakiś czas temu (stąd ceny niektórych pozycji mogą nie być już aktualne, niestety inflacja nie omija pachnącej wody).
PORADNIK NAJLEPSZE PERFUMY NA LATO
Od razu korzystając z okazji, podlinkuję Wam wszystkie dotychczasowe poradniki/drabinki/rankingi jakie powstały od początku istnienia Perfumowych Mistrzostw. Na pewno będą one pomocne dla wszystkich nowych osób na tagu, ale i starzy wyjadacze zapewne wyciągną z nich coś dla siebie.
Z tego co zebrałem to wszystko do kupy, zrobiliśmy już czternaście różnych edycji mistrzostw (jeśli żadnej nie pominąłem). Sam nie myślałem, że rozrośnie się to takich rozmiarów ( ͡° ͜ʖ ͡°) Od dłuższego czasu na tagu cisza w eterze ze względu na brak wystarczająco dużej ilości czasu (jak i motywacji) by pokombinować coś z nowymi mistrzostwami, ale mam nadzieję, że jeszcze w czerwcu przełamię ten impas xD Jeśli macie pomysły na temat nowej edycji, piszcie w komentarzach.
PORADNIK NAJLEPSZYCH ZAPACHÓW NA JESIEŃ I ZIMĘ
NAJLEPSZE ZAPACHY SKÓRZANE
PORADNIK NAJBARDZIEJ UNIWERSALNYCH ZAPACHÓW
NAJLEPSZE PERFUMY 2021 ROKU
PORADNIK NAJLEPSZYCH SŁODZIAKÓW, ULEPÓW, GOURMANDÓW
NAJLEPSI PERFUMIARZE I PERFUMIARKI (jedna z nich niżej na załączonym obrazku)
PORADNIK NAJLEPSZYCH KLASYCZNIE MĘSKICH ZAPACHÓW
NAJLEPSZE PERFUMY DO 1 ZŁ/ML
NAJLEPSZE PERFUMY 1-3 ZŁ/ML
NAJLEPSZE PERFUMY 3-6 ZŁ/ML
NAJLEPSZE PERFUMY 6-10 ZŁ/ML
NAJLEPSZE PERFUMY 10+ ZŁ/ML
NAJLEPSZE ARABY
#perfumy
#perfumowemistrzostwa - zachęcam do obserwowania tagu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1655106338LI0QhswgMj0OsdybRycPTu.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1655108992Ycb2Vz9PHbg0np6uFELBFy.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_16551111462JKb66Cs4N9wLwcKRlLj8S.jpg
PobierzMożesz sprawdzić ceny na https://perfumehub.pl/
@TetraHydroCanabinol: Ale combo... Nigdy nie stawia się przecinka w "jako że" oraz w "mimo że".
źródło: comment_1655122388wRzZPcGKTYOH4dCc4t1ZPj.jpg
Pobierz