@throwaway2137: 22 to dość umowna linia, ale rzeczywiście odpalcie sobie tindera i ustawcie 18-25 to zobaczycie w 80% fajnie wyglądające kobiety, dacie +25 to już tak kolorowo nie jest XD
@Hompert: 16stki to z reguły wystarczy, że cokolwiek zrobia, bo nie widziałem specjalnie takich na silowniach. Pewnie cos ćwiczą w domach albo uprawiają jakieś sporty. Czysto sylwetkowo, to malo ktora cokolwiek robi, szczegolnie posladki.
@basalyk44: no tak, bo 25 latki to już po ślubie na stałe przypisane do swojego faceta. W ogóle pary na lvl 25+ się nie rozstają a dziewczyny w tym wieku nie stają się singielkami xD
@WalesakEuropejski: nie wiem z której bajki się urwałeś, ale przy aktualnej sytuacji na tinderach itp. nawet średnie laski mają 200 par dziennie po założeniu konta. Zrób test i raz na rok przeglądaj te powyżej 25. Gwarantuję ci że >80% z nich się powtórzy, a wiesz dlaczego? Bo są chore psychicznie, mają kosmiczne wymagania i jednocześnie nic sobą nie reprezentują, albo najzwyczajniej w świecie są tak p--------e że nawet najgorsi spermiarze
Ja wolę wytrenowane szesnastki. Takie by było widać, że coś ćwiczy.
źródło: comment_1655638006tXa9oLnlZqRqvXHVG2qw1B.jpg
PobierzW sam raz na szybki numerek (oczywiście od 18) z jakąś historyjką o własnej firmie czy innych górach złota xD
źródło: comment_1655652517uTWSJWfU9mMhfpS8ZzimYW.jpg
Pobierz@basalyk44: no tak, bo 25 latki to już po ślubie na stałe przypisane do swojego faceta. W ogóle pary na lvl 25+ się nie rozstają a dziewczyny w tym wieku nie stają się singielkami xD
Komentarz usunięty przez autora