Wpis z mikrobloga

Dzień 380/380
#legodamwa <--pod tym tagiem umieszczam wszystkie moje zestawy: https://brickset.com/sets/ownedby-ziomal

Na ten miesiąc to już wszystkie zestawy, z kolejnymi wracam 18.07.2022.
W międzyczasie postaram się wrzucić update makiety Western - coś tam składam, ale nie skończyłem jeszcze tego fragmentu.

Lego DC Comics Super Heroes 76161
Liczba elementów 2363
Zestaw z roku 2020
Cena katalogowa: 949,99 zł

#lego #batman #dccomics
damw - Dzień 380/380
#legodamwa <--pod tym tagiem umieszczam wszystkie moje zestawy:...

źródło: comment_1656323927XhKyenj6JjWhRu3U8eDLfe.jpg

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@damw trafiły mi się dwie okazje do kupna, to jakoś się specjalnie nie zastanawiałem. Jednego kupiłem za 300, drugiego za 200 + 50 zł dokompletowanie braków :)
  • Odpowiedz
@Strzalka kołek z haczykiem w ścianę i do każdego modelu wyginam sobie z drutu prądowego (taki jak z przewodu 1.5x3) kawałek zaczepu. Wszystkie modele są budowane od spodu na ramce LEGO Technic lub mają jakieś beamy/liftarmy więc jest gdzie ten drut włożyć i zagiąć. Mam 22 modele łącznie na ścianie i wszystkie w ten sam sposób zawieszone.
  • Odpowiedz
  • 0
@M_longer mam go i wisi na ścianie kurzu nie ma :)
@firunna świetna sprawa by powiesić te zestawy, pomyśle jak miejsca będzie już całkowicie brakować. Dobry motyw z tym haczykiem.
  • Odpowiedz
@gienon ja właśnie zacząłem od tych zestawów, które nie są wysokie, a zajmują sporą powierzchnię tj. Formuły 1 z Technic, duże Supercary itp. Półek zajęłyby masę, a tak zagospodarowały ścianę nad biurkiem :)
  • Odpowiedz