Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@jazuu: Możesz sam wymienić taki zawór, albo wymienić cała butle na taką z zaworem dwukierunkowym. W miejscu w którym ja wymieniałem butle takie i takie były do wyboru razem wymieszane, więc brałem sobie te z dwukierunkowym. Cena była ta sama.
  • Odpowiedz
@jazuu: ok nie zauważyłem zaworu. Jednokierunkowy też napełnisz ale to nie będzie proste. To trzeba robić z dużym wyczuciem. Operując tylko zaworem z butli matki nie będzie łatwo. Ale generalnie takie przetoczki bym sobie darował
  • Odpowiedz
@WolfSky: w sobotę podjadę po butlę, jak mi przyjdzie przetoczka z ali i będę miał problem z podłączeniem to się na pewno odezwę ;)
  • Odpowiedz
Po co piszecie ze nie napełni butli z takim zaworem? Napełni i to do pełna - wystarczy potrzymać w zamrażalniku tak 20 minut. Wiem bo sam napełniam i jest Ok. Czasami na dwa razy zależy. Jeśli jest inaczej to poprostu źle to robicie. Tutaj macie link jak napełniam DUO Ma ten sam zawór jednostronny. link do filmu. Wiec przestańcie chłopakowi mieszać.
Qbica - Po co piszecie ze nie napełni butli z takim zaworem? Napełni i to do pełna - ...

źródło: comment_1656526927xcMfH2URvAEc7aYXeDNiNh.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz