Aktywne Wpisy
Podsumowując:
-7 lat pasożytowania na starych i mieszkanie z nimi w domu
-Zarabianie powyżej średniej krajowej przez większość tych 7 lat
-Oszczędzanie na wszystkim, auto stary rupieć, telefon nadaje się do muzeum
-Odmawianie wszystkim znajomym co chwilę wyjazdów w góry, czy na wakacje
-7 lat pasożytowania na starych i mieszkanie z nimi w domu
-Zarabianie powyżej średniej krajowej przez większość tych 7 lat
-Oszczędzanie na wszystkim, auto stary rupieć, telefon nadaje się do muzeum
-Odmawianie wszystkim znajomym co chwilę wyjazdów w góry, czy na wakacje

Rabe +503
Że się tak bez przekleństw wyrażę - padłem. Jeżdżą na moturach dookoła i robią huk. Bohaterowie. XD #motocykle #limanowa #kryminalne #polskiedrogi
źródło: temp_file8633755071520534100
Pobierz

[Wstęp]
Szukałem przez wiele miesięcy godnych kauczuków, na nową edycję. Nie dałem rady mimo patrzenia, na dziesiątki automatów i przeglądania hurtowni. Dlatego koncept się zmienił i wpadłem na inny pomysł, skoro nie mogę takich znaleźć to trzeba takie odpowiednie zrobić ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zawarłem współpracę z ciekawą artystką i przygotowała mi dokładnie 32 wzory na kauczuki, które wystąpią w III edycji (Link do jej Instagrama będzie na dole postu i polecam się w wolnym czasie również zapoznać z jej inną sztuką). A no i jak ktoś ma wątpliwości czy to naprawdę kauczuku to mogę nagrać filmik jako dowód, że się naprawdę odbijają XD Pojedynek co każdy dzień bez zmienny, więc bez przedłużania zaczynamy (。◕‿‿◕。)
1 para
po lewej, kauczuk Gothic - Kto grał za młodu (w sumie to nieważne kiedy grał) na pewno rozpoznaje firmowy znak serii właśnie Gothic. Czerwone tło idealnie wpasowuję się w czarny mroczny i tajemniczy znak. Jest prosto, ale przesłanie jest bardzo zdecydowane, kto lubi być takie klimaty powinien już wiedzieć, na kogo zagłosować.
po prawej, kauczuk Żabka - Chyba najbardziej rozpoznawalny Płaz, który ma w sobie dużo uroku. Totalna kontra do przeciwnika atakuje nas zielonym uspokajającym kolorem i przesłodkimi oczkami. W tle jest również różowy, który pokazuje bardzo ciepłe zamiary naszej żabki.
Jeszcze raz napiszę, że miło was ponownie zobaczyć! ʕ•ᴥ•ʔ
@Miskaryzu
@J3bzzz
@ZlodziejBilonownic
@TetraHydroCanabinol
@Bartex16
@pieczarrra
@LM2525
@wypalony
@Bramborr
@Krokiruks
@XkemotX
@piegu92
@futrzakos
Jak ktoś chce być wołany/wypisany z listy to pisać.
Instagram autorki kauczuków
https://instagram.com/olga_suchorska?igshid=YmMyMTA2M2Y=
#kauczuowemistrzostwa
źródło: comment_1656585508GeEeXLR76jitvQOs0gYq0u.jpg
PobierzKtóry kauczuk jest ładniejszy?
@KjatanSveisson: najlepsza wiadomość tego roku (。◕‿‿◕。)
źródło: comment_1656586164eTJo54fAVnzXaVV5DAtpYH.jpg
Pobierzźródło: comment_16566061272S8QDrLibycwOE5dseCM35.jpg
Pobierz@KjatanSveisson: Zacząłeś ten turniej kiedy ja zacząłem wycieczkę życia Mirku. Siedzę w Kazachstanie i mam przy sobie kobietę która znaczy dla mnie najwięcej na świecie, jest super. Jak u Ciebie? (。◕‿‿◕。
źródło: comment_1656680334c6feC9xYJkfFILARHf5nyr.jpg
Pobierz