Aktywne Wpisy

vieniasn +178
jedyną stroną z wiadomościami jaką odwiedzam jest taka lokalna powiatowa bo po co mi wiedzieć więcej niż wiadomości powiatowe co mnie obchodzi jakaś w*rszawa albo nie daj Bóg zagranica
przebudowa ronda którym jeżdżę bardziej mnie obchodzi i ma większy wpływ na moje życie niż jakaś wojna w jakimś izraelu i jakieś rzeczy polityczne
trzeba mądrym być ważne rzeczy śledzić
przebudowa ronda którym jeżdżę bardziej mnie obchodzi i ma większy wpływ na moje życie niż jakaś wojna w jakimś izraelu i jakieś rzeczy polityczne
trzeba mądrym być ważne rzeczy śledzić

machinegunkelly_ +152
źródło: temp_file1752867944673857584
Pobierz

1. Jakieś 17 lat temu, w parku siedziałem ze znajomymi,w pewnym momencie przed nami przez chodnik przeszło, a raczej przeleciało przy ziemi coś, nie jestem w stanie powiedzieć co to było, bezkształtna czarna kulka, jakby zlepek czegoś... Bezszelestnie, cicho przesunęła się w poprzek chodnika, myślałem że mam zwidy, ale spojrzałem na kolegę a ten stał wmurowany, tylko my dwaj to widzieliśmy.
2. Około 5 lat temu na polu szedłem z mamą, i w pewnym momencie coś z ziemi z ogromną prędkością poleciało po łuku do góry, tak jakby dron, też świeciło jasnym światłem, ale po chwili znikło, i prędkość była nieproporcjonalnie wysoka ... Do dziś z mamą zastanawiamy się co to mogło być, może łuk elektryczny z linii wysokiego napięcia?
I w sumie przypomniało mi się to dziś, i dalej zastanawiam się co to, bo raczej jakieś wytłumaczenie jest, ale ja nie potrafię go znaleźć, a osobiście w takie rzeczy raczej nie wierzę... #paranormalne
@agareas: weź mnie nie osłabiaj XD
kulka - bezkształtna? XDXD
@agareas: a miał w tym gnieździe na wyposażeniu czajnik bezprzewodowy? no bo jak nie to na pewno był to martwy ptak xd
a serio: w prawie każdym zdaniu sobie zaprzeczasz
*kulka - nie ma siura żeby nie miała kształtu bardziej kształtnego niz ona sama
*nie przypomina istoty żywej - ptak niosący w dziobie gniazdo, no to co on martwy jednak był :)