Aktywne Wpisy

oficjalniemartwa +204
Jestem tak stara, że pamiętam chusteczki do nosa wielorazowego użytku.

kolicuch +43
Coraz więcej Polaków rezygnuje z oglądania telewizji. Internet całkowicie przejął ich uwagę
Jeszcze kilkanaście lat temu telewizor był centrum domowej rozrywki. Dziś dla wielu osób wystarczy smartfon, YouTube, Netflix czy TikTok.
Młodsze pokolenia często nie potrafią nawet wymienić ramówki największych stacji telewizyjnych, ale bez problemu śledzą twórców internetowych i podcasty.
Czy za 10 lat tradycyjna telewizja będzie jeszcze miała znaczenie, czy zostanie głównie dla starszych odbiorców?
#internet #telewizja
Jeszcze kilkanaście lat temu telewizor był centrum domowej rozrywki. Dziś dla wielu osób wystarczy smartfon, YouTube, Netflix czy TikTok.
Młodsze pokolenia często nie potrafią nawet wymienić ramówki największych stacji telewizyjnych, ale bez problemu śledzą twórców internetowych i podcasty.
Czy za 10 lat tradycyjna telewizja będzie jeszcze miała znaczenie, czy zostanie głównie dla starszych odbiorców?
#internet #telewizja

@nomadicgoogler nawet więcej "wydaje MI się"
Propagandowo dobrze by było Krym znowu odciąć, ale czy jest to realne? Jak św. Himars da, to może się uda :)
https://twitter.com/WarMonitor3/status/1546554370539634690
Kotłów i odcinek wojsk nie ma szans zrobić, lokalne kotły możliwe. Nie rozwalą mostu na Krymie, bez szans, nie mają możliwości.
Elektrownie o której piszesz, zapewne onuce uszkoda by było kryzys energetyczny na zime
@ms86: Nie jeżeli chcą ją utrzymać.
Gdzieś czytałem, że Ukraina w tej chwili i tak bardzo dużo energii elektrycznej eksportuje do UE, bo duża część przemysłu stoi i mają nadwyżki. Zerkam sobie często i gęsto na stronę PSE.pl i widać tam, że Ukraina stabilnie wysyła do nas średnio 200 MW, a pewnie tylko tyle, bo niedawno dopiero
Imo polecą jednocześnie Cherson i w stronę Melitopola
Imo polecą jednocześnie Cherson i w stronę Melitopola
@gejuszmapkt a kacapy w okolicach Chersonia widząc to wycofają się w kierunku Krymu czy będą bronić do ostatniej onucy?
Wycofaja się, moim zdaniem . Cherson odpuszczą, spedrola i wysadza mosty, wtedy zawezy się linia frontu