Aktywne Wpisy

ZanZani +56
Pracuję trochę z Chatem GPT i różnica względem poprzedniego roku jest naprawdę wyraźna i duża. Niesamowite, ile jeszcze rok temu robił głupot, tekstu wymaganego solidnej korekty, a do tego mocno skrótowego. Teraz potrafi się j------c tak rozpisać, że aż trzeba go stopować. A do tego robi świetnie jakościowo tekst, który wystarczy trochę poprawić pod własne widzimisię. To samo z pomysłami i wszelkimi zapytaniami technicznymi. Nawet na końcu podsumowanie ładne napisze. Zauważyliście duży

Davn +221
#nieruchomosci
Często przewija się argument "wykopki narzekają że są drogie kredyty, a chcą uwalić kredyt 0%, no debile"
Widzieliście w ogóle założenia tego programu? Ja z moją różową, oboje okolice lvl 30, nie mając dzieci, moglibyśmy liczyć na dopłatę 1200 do raty 5500, zakładając że jedno z nas się zwolni w pracy, bo zarabiamy za dużo żeby się łapać w program XDDDD
Kto
Często przewija się argument "wykopki narzekają że są drogie kredyty, a chcą uwalić kredyt 0%, no debile"
Widzieliście w ogóle założenia tego programu? Ja z moją różową, oboje okolice lvl 30, nie mając dzieci, moglibyśmy liczyć na dopłatę 1200 do raty 5500, zakładając że jedno z nas się zwolni w pracy, bo zarabiamy za dużo żeby się łapać w program XDDDD
Kto

Czy jest ktoś kto zbiera dobrą muzke elektroniczna/techno (wszystkie gatunki)??
Mam mega dużo muzyki na serwerze - jakieś 30 pare tysięcy. Mógł bym z chęcią się podzielić moja kolekcja muzyki :)
Czy jest ktoś kto ma muzke i może się podzielić/wymienić? przyjmę tez każda ilość (ale dobrej) muzyki.
Ktoś coś?
źródło: comment_1658104203DqlVIAs2uboqCyJ4D2tSJQ.jpg
PobierzWolał bym dostać dobre kawałki w większej ilość od jakiegoś maniaka.
Mam wszystkie ważniejsze kawałki muzyki elektronicznej. Każdy hymn. Każdy hit. Każdego classica. I każda Ilonę DJ oraz jego kawałek. Mam muzykę na każdy humor, i nastrój. Mam ciężkie kawałki jak Hardcore, Schranz, Hardsyle, po lżejsze
Same tytuły (w dużej ilości) tez przyjmę :))
@noadam: forum.mprstore.pl popatrz za jakimis chainczykami, o ile pamietam sansa tez obsluguje flac itp. Ewentualnie zostaja jakies cowony starsze wyprzedawane dosc tanio na allegro. Tego jest od cholery i wbrew pozorom rynek istnieje.
Teraz mam IBasso DX200 - jeszcze lepszy.
Mialem IBasso DX90 - możesz od tego zacząć.
Na chinykach się nie znam bo to nie mój level.