Wpis z mikrobloga

@jerry_owies: z jednej strony tak, ale rodzina z dwójką dzieci w wieku 35-40 lat za kompleksową ochronę bez oszczędzania zapłaci 1000-1200 zł. Czasami to samo do osiągnięcia, lub nieznacznie gorsze zakresy nie wpływające jakoś skrajnie na kompleksowe zabezpieczenie kosztują 500-600 zł. Mógłbym wrzucić w sumie takie zestawienia i napisać na co zwracać uwagę przede wszystkim i pokazać naocznie jak różnią się ceny za "teoretycznie" to samo.
  • Odpowiedz
Mógłbym wrzucić w sumie takie zestawienia i napisać na co zwracać uwagę przede wszystkim i pokazać naocznie jak różnią się ceny

@droetker4: myślę że sporo byłoby chętnych. Ja nigdy nie miałem polisy na życie, choć kilka razy chciałem, ale zawsze jak podchodzę do tematu to odpadam po paru godzinach googlowania i analizowania. Głównie przez to że większość TU nie sprzedaje polis online, tylko każe się umawiać z naganiaczem. Byłem parę
  • Odpowiedz
  • 0
@hitherto: Ten poświęcony tydzień na dokładne przejrzenie polecanych towarzystw i ofert możesz oszczędzić bo mam opracowane kalkulacje całego rynku. Działam z tym na codzień od lat. Każda nowa oferta, która wchodzi i zmienia szyk jest analizowana przeze mnie i specjalistów z naszego biura przed wprowadzeniem do oferty. Mam wiele patentów na wydłużenie zakresu umów, optymalizacje pod kredyty i testamenty. Ubezpieczenie to tez komfort jeśli chodzi o diagnozę, obsługę medyczną czy
  • Odpowiedz
@droetker4
Chlopie,najwazniejsze w polisie na zycie sa dwie kwestie:
Ile za urodzenie dziecka i ile za smierc rodzicow( ͡° ͜ʖ ͡°)

Kto sprzedawal grupowe ubezpieczenia na zycie ten sie w cyrku nie smieje.
Nie wazne sumy w przypadku smierci,trwalego kalectwa czy uszczerbku na zdrowiu- najważniejsze jest urodzenie dziecka i smierc rodzicow- i to wsrod Grazynek 49+ lat
  • Odpowiedz