Aktywne Wpisy

kluha666 +456
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +11
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

#gielda #smiesznekwadraciki
źródło: comment_1658484397LwkwFck5mvwCFfBkw4mXC5.jpg
PobierzChciałbym odrobić trochę papierowych zysków które dziś mega frajersko oddałem zamykając shorta USDPLN na 4.70 a pozneij spadło do .62 w-------m się na maksa xd
a złotko się trzyma na razie, ode mnie doszedł za to long vix jeszcze i w nocy short btc (https://www.wykop.pl/wpis/66813773/btc-odbija-sie-od-3h-czerwonego-kwadracika-1-oraz-/ )
źródło: comment_1658740921XqRdZjMfS6exNXI3zaXvyC.jpg
Pobierzźródło: comment_1658786500BgEBmGEeBUHITsX23ThYsq.gif
Pobierzźródło: comment_1658787387IF1HwQPRvrAY67VDIlf36J.jpg
Pobierztbh to raczej wynika z mojej psychy, nie umiem jakoś trzymać pozycji, choć ostatnio zacząłem trzymać znacznie dłużej niż wcześniej, jednak takie swingi to nadal nie jest to w czym najlepiej się czuję, ale warto małymi kwotami popróbować bo jak inaczej się nauczyć :d
źródło: comment_16593480464CwliPhhBdSU9SdbjgMcJC.jpg
Pobierzźródło: comment_1660149487awsXylOnNRB6Zvs1RopRVs.jpg
Pobierzno niestety, ja też sobie dużo zakładam, ale z realizacją już jest gorzej - jeżeli chodzi o intraday trading to spoko, ale takie dłuższe trejdy jak te, to myślę, że jeszcze sporo czasu musi upłynąć, żeby coś z tego było - ciężko się przestawić z ruchów po 20pkt do czekania 4 tygodnie na coś ;p