Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@L3stko: cała drama Memcen - NTT przypomina mi wojenki jutubowe gdzie jeden mówi, że jest oszustem, ale dowodów nie pokazuje - za to drugi mówi, że nie jest oszustem ale dowodów też nie pokazuje, ze pierwszy to dzban.

I tam gdzie jest więcej widowni to ta strona "wygrywa"

Ja tam czekam na dzień jak kogoś z lewej strony tak załatwią - wtedy śpiewka gromot i innych printusiów bedzie zupelnie odwrotna
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@L3stko: dogadanie na mailu ≠ umowa
Jeśli nie było umowy to mogli odwołać nawet godzinę przed. Wolny rynek. Co im zrobisz?
Dodatkowo takie posunięcie wyjdzie marketingowo baaaardzo na plus. Jedynie stracą klientów wśród 3% wyborców którzy głosują na konfederację, ale to żadna strata bo z kieszonkowego rodziców i tak im by nie wystarczyło.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@L3stko: ja nie mówię o tak zwanej "umowie słownej" tylko o takiej która ma odpowiednie zapisy zabezpieczające obie strony. Czy w tym przypadku zostało ustalone co się stanie w przypadku nie dotrzymania zobowiązań? Nie. Czyli mogli zrezygnować.
  • Odpowiedz
@eragonn14: juz lece rezerwować stolik w barze w którym chwile przed moge stracic rezerwację bo komus cos nagle nie pasuje. Mieli prawo tak zrobić ale mentzen mial prawo zrobic im duzy czarny PR bo to bylo niemoralne
  • Odpowiedz