Aktywne Wpisy

marcinkox3 +75
Byłem dziś z dziewczyną na spacerze nad Maltą w #poznan. Kupiłem 3 gałki lodów po 8 zł za sztukę w kawiarni "3 kolory" przy samym jeziorze. Nie mam problemu, że gałka lodów tyle kosztuje, ale do c---a, niech chociaż tego loda będzie więcej niż łyżeczka xD smakowo bardzo dobrze, ale nie szło się tym smakiem za długo nacieszyć( ͡° ʖ̯ ͡°)
#oszukujo #
#oszukujo #
źródło: 1000188151
Pobierz
LamajHarma +154

![Microslop scamuje swoich klientów na Officie 2019 - Louis Rossman [Angielski]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/4e37744e5b56433a983a799ec0b6b5eb68c81bd906ebb439fe1374c12f530ba9,q80.jpg)

niezłe urojenia
lecz się psycholu
Komentarz usunięty przez autora
Jak tam idzie kamieniowanie jakiegoś faceta, bo fake konto z różowym paskiem wstawiło wpis mający na celu go zniszczyć?
Wykopki właśnie niszczą życie jakiemuś tatuażyście przez ten wpis xd
Bez zgłoszenia tego nigdzie, po historyjce, która może być prawdziwa - albo i nie.
Edit.
Nawet ta dziewczyna może być fałszywym różowym. Nikt nie zwraca na to uwagi. Facet-g--------l? Lecimy go zniszczyć!
W jaki sposób jest niby
@Greensy: Chłopie od wyroków w ucywilizowanym społeczeństwie jest sąd.
Chcecie go linczować i piętnować, to poczekajcie chociaż do jakichkolwiek dowodów i działań podjętych przez
Jak na razie jeżeli nie dostarczy twardych dowodów, że tak było to ona powinna dostać pozew za zniesławienie i straty moralne. Na ten moment to równie dobrze to ona mogła mu się do kutasa dobierać i się w-----ć, że jej odmówił.