Wpis z mikrobloga

wszystkie niejasności jestem w stanie wyjasnic

@wolfKida: To niezłe tłumaczenie i branie na litość. Jesteś w stanie wytłumaczyć, ale nie wytłumaczysz bo tak. Wielce obrażona bo ludzie nie wzięli twoich "dowodów" na serio. Gdybyś choć raz była rzetelna w tym co robisz i przedstawiła chociaż jeden dowód potwierdzający 100% to co robisz i co się stało to gadka byłaby inna, a na ten moment jest tylko niespójna historia, brak dowodów
  • Odpowiedz
@Niemamwiedzy: Napisałem, że lincz jest zły, tylko w innych słowach... Sam nie brałem i nie biorę w nim udziału. Widzę jednak, że nie umiesz się zupełnie postawić w roli osoby pokrzywdzonej, w sytuacji, gdy nie masz jak racjonalnie pokazać komuś, że stała ci się krzywda. Bo jak ona niby ma ogarnąć na to dowody?
I kobiety nie są dla mnie żadnymi aniołami, wierz mi...
  • Odpowiedz
@Kostikov:

Post poszedł w swiat bo sprawy z molestowaniem sa zazwyczaj odrzucane albo umorzane a mi cholernie zalezalo aby zostało to rozwiązane, moge latac po sadach ale ciesze sie ze ta latka mu zostanie, bo doskonale wiem, ze sobie na nia zapracował

No i fajno. Fajno jest jak jemu przypina się łatkę zboczenia która zostanie z nim na lata. Ale jak Tobie przypięto łatkę ćpunki to dramat.
  • Odpowiedz
No i fajno. Fajno jest jak jemu przypina się łatkę zboczenia która zostanie z nim na lata. Ale jak Tobie przypięto łatkę ćpunki to dramat.

@Niemamwiedzy: No bo o to chodzi. Ona może bo jej tak przydupasy i społeczeństwo przyzwoliło, ale jak ją atakują to zamyka się w sobie. To jak z Kurdej-Szatan i sytuacją ze strażą. Jak ona atakowała to było spoko, ale jak rola się odwróciła i ją
  • Odpowiedz
@wolfKida: Tak jak pisałem - nie uważam, że dobrym pomysłem było na tym etapie linkowanie jego instagrama w twoim wpisie, ale rozumiem też, że w takiej sytuacji towarzyszą ci pewnie bardzo ciężkie emocje. Przeraziło mnie to, jak bardzo ohydne są wpisy na twój temat i na temat tej sytuacji i musiałem coś napisać. Także nie wszyscy są przeciwko tobie.
  • Odpowiedz
@Kostikov: Weź chłopie skończ jej już wchodzić w dupę. Niby mówisz że źle zrobiła, ale w następnym zdaniu ją usprawiedliwiasz i mówisz że ją rozumiesz i jak to jej może być ciężko przez to co o niej piszą.
  • Odpowiedz
@Atencjuszhehe: Ustalmy to - ten wpis nie był dobrym pomysłem, a przynajmniej nie teraz.
Dobra. Hipotetyczna sytuacja - ktoś cię zgwałcił. Naprawdę myślisz, że w takiej sytuacji byś zajmował się tłumaczeniem randomom z internetu każdej nieścisłości w twoich poprzednich wpisach?
  • Odpowiedz
@Kostikov w takiej sytuacji poszedłbym na policję i szukał sprawiedliwości w ten sposób a nie poprzez internetowy lincz na sprawcy i organizowanie samosadow, co jak napisala autorka wprost, było jej zamiarem od samego początku:

Post poszedł w swiat bo sprawy z molestowaniem sa zazwyczaj odrzucane albo umorzane a mi cholernie zalezalo aby zostało to rozwiązane, moge latac po sadach ale ciesze sie ze ta latka mu zostanie, bo doskonale wiem, ze
  • Odpowiedz