Aktywne Wpisy
cohh +379
Byłem dzisiaj w przychodni i postanowiłem skorzystać z prawa do pierwszeństwa w kolejce ze względu na posiadaną legitymacje honorowego dawcy krwi.
Pani w recepcji powiedziała, że mogę, ale pacjenci różnie reagują i się nie myliła.
Podszedłem pod gabinet lekarza, w kolejce było ~ 20 osób, spytałem się grzecznie kto teraz będzie wchodził i zacząłem wyjaśniać, że mam legitymację, jest takie prawo itd. przede mną była pani ~ 60 lat, powiedziała mi, że tu
Pani w recepcji powiedziała, że mogę, ale pacjenci różnie reagują i się nie myliła.
Podszedłem pod gabinet lekarza, w kolejce było ~ 20 osób, spytałem się grzecznie kto teraz będzie wchodził i zacząłem wyjaśniać, że mam legitymację, jest takie prawo itd. przede mną była pani ~ 60 lat, powiedziała mi, że tu
Lukaszo5 +383

PW mam odblokowane, a Michau blokuje linki do discorda więc jak chcesz takowy dostać to napisz do mnie i podam. Zobaczymy czy to ma szansę wypalić, czy wogóle ktoś jest chętny xD
#mecz
źródło: comment_1659519136tAguK5e0rcLaHXDqbBJzHl.jpg
PobierzWstyd się przyznać, ale nigdy nie korzystałem z discorda, zawsze wydawało mi się że to po prostu taki następca Teamspeak'a dla graczy xD
PS pamiętam że już kilka lat temu było coś podobnego, Mirkoczat się nazywało. Ale ostatecznie nie wypaliło, bo większość i tak wolała na tagu siedzieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@latarnikpolityczny
Komentarz usunięty przez autora