@SpiderFYM: Przecież to jest template jak u wszystkich ekspertów z YT czego ty jeszcze tu szukasz, zostawić i obserwować nie ma co się rozwodzić już przed GW1.
@SpiderFYM: jakbym szedł w tę stronę czyli mocny template to chyba bym wziął bramkarza za 4.5 (Henderson, Pickford, Meslier) za Edersona i zamienił Martinellego/Baileya/Neto na kogoś odpowiednio droższego żeby cały bank wykorzystać, ale składzik prima sort
@SpiderFYM: Ale tu naprawdę nie ma co wróżyć i szukać na siłę czegoś innego, pamiętajmy, że nie jest to Fantasy gameweek1 Premier League, tylko czeka nas długi sezon. Tym bardziej że w GW8-9 wszyscy będą odpalać wildcardy
@SpiderFYM: Tak, w pierwszej i drugiej części sezonu i na mundial, top players planują właśnie pierwszy WC na przerwę reprezentacyjną w GW8-9, potem mundial GW16-17 i GW28-29 gdzie będzie double gameweek i blank
@Wojciech_Skupien: Diaz w środku pola według mnie będzie super opcją. Jednak wolałem wrzucić Roberstona za Walkera, który ostatni sezon miał słabszy jeśli chodzi o asysty. Tripier za to fajna opcja.
@SpiderFYM: Też trzymałem Robbo od początku, ale dam szansę Diazowi na początku, natomiast co do Walkera to w tym sezonie nie będzie mieć konkurencji na prawej stronie- dopóki City nie kupi lewego obrońcy, to Cancelo nie będzie grać po prawej stronie ( ͡°͜ʖ͡°)
Jeśli masz milion w banku, to poleciłbym zmienić Edersona na Ramsdale'a(bonusowe punkty za interwencje, bo raczej defensywa Arsenalu nie ma podjazdu do City, a Aaron nie jest wcale gorszy), a później dać Rashforda za Baily'ego. Bardzo fajna cena za Marcusa, a w razie czego to możesz zawsze wrócić do Baily'ego jak coś nie pyknie. Raczej drugiego tak słabego sezonu nie powinien mieć :)
Jeśli masz milion w banku, to poleciłbym zmienić Edersona na Ramsdale'a(bonusowe punkty za interwencje, bo raczej defensywa Arsenalu nie ma podjazdu do City, a Aaron nie jest wcale gorszy)
@holykelo: wole mieć jednak Edersona i wierzyć w szczelność obrony City, niż liczyć na dodatkowe punkty za interwencję Ramsdale'a, bo znając życie Arsenal będzie odpalał czasem protokół "xD" i będą mieli wylewy w obronie przez co stracą głupie bramki.
@SpiderFYM: Zostaw sobie ten milion, nie podniesiesz jakości swojej linii pomocy, a zbędne jest sadzanie Casha skoro pozostanie niewykorzystany w kolejce w której może akurat zapunktować. Ten milion możesz sobie przeznaczyć np. na upgrade Trippiera na Jamesa w GW3.
Czy wszyscy zauważyli, że wszystko spada odkąd Zawód Inwestor pokazał twarz? Dopiero co założył tu konto a już postanowił nas zniszczyć. Szybki cykl mirkoblogera #gielda
Mam jeszcze 1mln i nie wiem czy nie zainwestować w Casha w miejsce Williamsa albo Rodriego z City w miejsce Neto (albo Saint-Maximin)
#fpl
źródło: comment_1659631910fCYtexAVvFycOu01njgIlL.jpg
Pobierz@ticos: Tutaj bardziej wychodzę z założenia żeby go wziąć i już nic nie zmieniać do końca chyba że się trafi jakaś kontuzja.
@Wojciech_Skupien: W tej edycji będą 3, tak?
Przed mundialem, na mundial i po mundialu?
źródło: comment_1659634154HSnGj8Yuy2mw2Z9IMyxTmq.jpg
PobierzTripier za to fajna opcja.
Cały czas się waham:
- James/Cask/Trippier
@holykelo: wole mieć jednak Edersona i wierzyć w szczelność obrony City, niż liczyć na dodatkowe punkty za interwencję Ramsdale'a, bo znając życie Arsenal będzie odpalał czasem protokół "xD" i będą mieli wylewy w obronie przez co stracą głupie bramki.
@Wojciech_Skupien