Aktywne Wpisy
Testomane9 +2
Siemka, w zeszłym roku miałem łącznie ~270 tys. przychodu, 3/4 lata temu wziąłem chwilówkę nietrzeźwy której nie spłaciłem bo się na tym nie skupiałem szczególnie ale przez to wiszę w krd, i nie mogę dostać teraz chwilówki online a potrzebuje pożyczyć trochę pieniędzy >1000. Jest ktoś w stanie podać namiar lub osobiście udzielić pożyczki prywatnej, nie na podstawie zdolności tylko uwiarygodnienia stałego przychodu średnio 15-25 tys co miesiąc przez ostatni rok. Na

maikeleleq +119

źródło: comment_1661411321lWUHydCPW0AGxZc0zohksH.jpg
PobierzC--j i w dupę, chyba musiałoby mi porządnie o-----c aby odwiedzać stare miejsca pracy
Po prostu mam życie i lepsze rzeczy do roboty
A jeśli chciałbym się spotkać z dawnymi współpracownikami to po prostu bym do nich zadzwonił albo napisał
@maxx92 ale o co chodzi.. czemu tak?
Mój były pracodawca zamówił towar w mojej obecnej pracbazie. Oczywiście byłem opiekunem regionu, towar bardzo specyficzno-specjalistyczny. Osobiście udałem się z dostawą, wparowałem do biura, pogadałem z obecnymi pracownikami.
Po następne zamówienia, dyrektor przyjeżdżał do naszej firmy osobiście a pracownicy z poprzedniej pracbazy dostali aneksy do śmieciówek w których z imienia i nazwiska byłem wpisany jako persona non grata z zakazem kontaktu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@shaggee: Urząd Ochrony Danych Osobowych lubi to ( ͡° ͜ʖ ͡°)