Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +281
źródło: 1000014927
Pobierz
KrolWlosowzNosa +33
Piękna to była ceremonia przekazania, wielka radość i cudny weekend za kółkiem wspaniałego wozu.
Jak nie jestem samochodowy, to ten wóz chodził za mną od czasu premiery. Jak już przyszło do potrzeby zakupu, to inne auta oglądałem trochę proforma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mazda #motoryzacja
Jak nie jestem samochodowy, to ten wóz chodził za mną od czasu premiery. Jak już przyszło do potrzeby zakupu, to inne auta oglądałem trochę proforma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mazda #motoryzacja
źródło: 1000036947
Pobierz

Mam problem natury przede wszystkim prawnej. Problem życiowy, ale mam dopiero 19 lat, więc nie mam zbyt dużego doświadczenia w takich sprawach. Zdałem niedawno prawko i kupiłem sobie samochód. Dziesięcioletnia skoda za 15 tys. Przejeździłem tydzień, skończyło mi się paliwo, więc podjechałem na stację benzynową i zatankowałem zwykłą 95. Troszkę pojeździłem i zatarł mi się silnik. Mechanik mi powiedział, że mam model z silnikiem dwusuwowym, do którego trzeba wlewać mieszankę paliwa i oleju silnikowego. Ja o tym nie wiedziałem, że mam taki silnik i przez to się zatarł. Czy mogę domagać się zwrotu pieniędzy od sprzedawcy ze względu na to, że mi o tym nie powiedział? Pieniądze dostałem od rodziców i teraz mi trochę przed nimi głupio. #prawojazdy #samochody #motoryzacja
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #630f3ae3a07f85290e3cfe05
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Przekaż darowiznę
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1661951558DRI6XA3eJIdl2zVxmuI11T.jpg
Pobierz