Aktywne Wpisy
Wilk__95 +105
Do wszystkich osób publikujących treści pod tagiem #sebcel na Wykop.pl
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Tytuł:
Rowerem po AmazonceAutor:
Piotr ChmielińskiGatunek:
literatura podróżniczaOcena: ★★★★★★★☆☆☆
ISBN:
9788326824050Wydawnictwo:
AgoraLiczba stron:
336Tytuł zaciekawił mnie z powodu osoby Dawida Andresa, którego większość kojarzy z programów telewizyjnych typu "Ciężarówką przez...". Lubię go oglądać na ekranie stąd postanowiłem sięgnąć po książkę opisującą jego rowerową podróż po Amazonce, którą odbył wraz ze swoim przyrodnim bratem Hubertem pod patronatem Piotra Chmielińskiego (kajakarza, który przepłynął lata temu Amazonkę i który swoją drogą zredagował podróż Dawida i Huberta i widnieje jako autor książki). Lektura to typowa literatura podróżnicza - czyta się ją lekko i przyjemnie. Można wyczytać też trochę ciekawostek na temat Dawida, a swoistym osobnym tematem książki jest terapia jego brata Huberta. Wydanie książki jest bogate w fotografie z podróży, są też mapki pomocne w orientacji trasy. Jeśli ktoś lubi tematy podróżnicze to jak najbardziej polecam, a jeśli ktoś ogląda wszystkie programy z udziałem Dawida Andresa to tym bardziej powinien sięgnąć po ten tytuł.
#bookmeter #literaturapodrozniczabookmeter
źródło: comment_1662107493xXC937MwnZb3ZlcBHjLJUa.jpg
PobierzŚrednia ocena z Wykopu: ★★★★★★★☆☆☆ (7.0 / 10) (1 recenzji)
Następne podsumowanie tagu: 2022-10-01 00:00 tag z historią podsumowań »
Kategoria książki: mapy, przewodniki, książki podróżnicze