Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 76
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kodecss: I potem się dziwić czemu ludzie mają fobie społeczne albo się izolują, jak mnóstwo jest taki "zaradnych inaczej" jak ten gość. Dla mnie to wszystko mechanizmy obronne. A koledze to podziękuj za znajomość. Z cwaniaczkami, oszustami nie warto mieć relacji bo oni zawsze ciągną w dół.
  • Odpowiedz
@lycha911: to pewnie byłya faktura z allegro... za klawiaturę. zostawiłem mu razem z starą klawiaturą a on widocznie to dał temu koledze i tak do mnie doszedł.
  • Odpowiedz
@kodecss: Dziwię się, że nie powiedziałeś, że nie brałeś żadnej kasy za robotę, a wszystko co policzyłeś to 56 za klawiaturę. Przecież Maciek w------ł was obu, nie tylko ciebie.
  • Odpowiedz
@kodecss: za darmo to nawet rodzinie nie przeinstaluje windy
Cennik prosty:
Reinstal 100 pln,
Czyszczenie z wymianą pasty 200 pln,
Nowy ram czy dysk 25% ceny zamiennika dla mnie.
  • Odpowiedz
Miałem podobną historię, sprzedałem koledze kartę graficzną po taniości, żeby miał, bo mu padła. A, on ją sprzedał za wartość rynkową i kupił sobie coś troszkę lepszego.

@ExitMan: w sumie czy zrobił tu coś złego? Tak jakbyś mu dał kość ram a on kupił drugą nie byłoby w tym nic złego. No chyba że się skarżył jak to nie ma pieniędzy na to, ale jeśli ktoś coś ode mnie dostaje
  • Odpowiedz