Aktywne Wpisy

mkarweta +505
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

wocash97pl +9
#kiszak #gry W związku z tym że koniec roku nadchodzi to jakie jest wasze top 3 gierek które ograliście w tym roku? (niekoniecznie musiały wyjść w 2025)
Moje top 3:
1 Hollow Knight - ale się zakochałem w tej grze,jedynie żałuję bo jeszcze mi się nie udało tylko Pantheon of Hallownest nie przejść a już byłem przy pure vessel :<
2 Baldurs Gate 3 - Gra od której
Moje top 3:
1 Hollow Knight - ale się zakochałem w tej grze,jedynie żałuję bo jeszcze mi się nie udało tylko Pantheon of Hallownest nie przejść a już byłem przy pure vessel :<
2 Baldurs Gate 3 - Gra od której

Zgodnie z tą zapowiedzią, wyrobili się przed końcem roku.
You can now buy Apple products — including the new iPhone 14 — with bitcoin
#bitcoin #kryptowaluty #gielda #technologia #apple #iphone
@cyberpunkbtc: czemu dwa siusiaki?
Sprawdź link który podrzucilem: https://finance.yahoo.com/news/apple-enable-crypto-payments-tap-150300322.html?guccounter=1
Apple To Enable Crypto Payments With ‘Tap To Pay’ by the End of 2022
źródło: comment_166522799771wr3ZHHzjTu2ZZRigJrpG.jpg
PobierzPiszą tak jakby wcześniej nie było to możliwe.
Czy to jeszcze ma działać na jakiejś innej zasadzie?
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1665280785rRSy4zJnOnrhyCkoIFF2cJ.jpg
PobierzCzyli chodzi o to że tap to pay wprowadza opcje przyjmowania płatności zbliżeniowo jak terminal płatniczy.
Rysiek tam swoją drogą nic nie widzę w pierwotnym artykule o unikaniu pośredników bo dalej chyba trzeba dodać sobie kartę takiego Coinbase do Apple Pay żeby zapłacić krypto.
Tak czy inaczej widzę krok w dobrą stronę ku adopcji bitcoina.
Swoją drogą ten terminal ma również przyjmować nie tylko płatności
Poważnie... Wczoraj zobaczyłem o tym info, skojarzyłem że niedawno było coś na ten temat, więc wygooglowalem, wrzuciłem to i tyle... Nie znam tematu ¯\_(ツ)_/¯
To nic przełomowego. od lat co chwilę jest coś w tym stylu. Przedwczoraj było o McDonaldsie w Szwajcarii, tydzień wcześniej o Coście na Gibraltarze. Jutro o tym wszyscy zapomną a pojutrze wrzucę kolejny news który ich striggeruje. Takie